Yurt Dışı Telefon Aldım

Her telefon aynı şekilde rootlanıp imei atılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La benimki gidiyor 🤦
Rom atılarak yapılan imeiler gitmez. Ayrıca atılan imei yurtiçi kayıtlı bir telefonun imesi olmalıdır. Rast gele sayı atılması da bir süre sonra imei gitmesine yol açar. Ve atılan telefon imeisi internete girebilen bir telefon ise daha sağlıklı olur. Tutupta 3310 imeisi atmayiniz. Size atan kişiler baştansavma iş yapmıştır.

miui ve telefonu fabrika ayarlarina sifirlaymazsin sifirlarsan imei uçar
Note 9 vardı ona imei attırdık üstüne birde miui güncellemesi yaptım 1 haftadır nasıl çalışıyor?
Öyle bir şey yok varsa bizim telefonda neden olmadı?

gitmiyor kardeş gitmiyor. Hala bilmiyosun konuşuyosun yav.
Bizim note 9 da gitmedi. Gidiyor diyenler çok ama neden gitmedi diye soruncs cevap alamıyorum

Bende Note 8 pro var her güncellemeyi yükledim hiçbir sıkıntı olmadı cihaz yurtdışı.

Note 9 vardı ona imei attırdık üstüne birde miui güncellemesi yaptım 1 haftadır nasıl çalışıyor?
Arkadaşa APK ile IMEI tarzı bisiler yapmışlar herhalde. Karıştırıyor boşver.

Bizim note 9 da gitmedi. Gidiyor diyenler çok ama neden gitmedi diye soruncs cevap alamıyorum
Screenshot_2021-07-14-00-13-39-985_com.android.updater.jpg

Kardeşim şimdi videolu şekilde elimdeki telefonu sıfırlarım gitmezse gelir seni öperim.
(3 kere sıfırlamıştım ayrıca daha önce)
Modelden modele değişiyor. IMEI atmanın birden farklı yolu var. MTK işlemcilerde farklı Snapdragon işlemcilerde farklı.
Bu kadar emin konuşmamak lazım. Bazı modellerde güncelleme ve sıfırlama sonucu IMEI güme gidebiliyor. Sizin telefonda gitmemesi hiçbir telefonda gitmeyeceği anlamına gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,006
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri