Duş almaktan korkuyorum yardım edin

Arkadaşlar 16 yaşındayım duş almaktan korkuyorum duş alırken sesler duyuyorum banyo karalıyor banyodan siyah bir şey hızlıca geçiyor ne yapmam lazım?
Hocam siz dünde böyle konu açmıştınız cevabı verdim 3 kulhu 1 Elham. Ve dalin, içinizi rahatlatın ,en son saçınızı yıkayın yukarken başınızı öne eğin su gözünüze gelmesin.
 
Gözünün içine direkt olarak sıkmazsan yakmaz.
ok hocam her türlü yakıyor daha 1saat önce banyo ettim hala gözlerim cayır cayır yanıyor bitince atıcam. (4 kere alıp kullandım)
 
Dalga geç işte, mesela ben 5 yaşlarımda çaki izlemiştim çok korkuyordum sonradan çaki sanki benimi öldürecek falan diye dalga geçe geçe korkumu yenmiştim.
Ben duş alırken banyonun kapısını açık bırakıp duş alıyorum banyonun kapısını kapatınca ses duyuyorum ve banyodan siyah bir şey hızla geçiyor duşakabinden görüyorum bizim duşakabin bulanık zaten
 
Hocam siz dünde böyle konu açmıştınız cevabı verdim 3 kulhu 1 Elham. Ve dalin, içinizi rahatlatın ,en son saçınızı yıkayın yukarken başınızı öne eğin su gözünüze gelmesin.
Başını eğsinde ertuğrul arkadan TAKK diye kılıçla kessin başını emi (!)
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Mesajlar
10,837,071
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri
Top