Dalga geç bende uyurken aynı şeyler oluyordu.Arkadaşlar 16 yaşındayım duş almaktan korkuyorum duş alırken sesler duyuyorum banyo karalıyor banyodan siyah bir şey hızlıca geçiyor ne yapmam lazım?
Nasıl yani dalga geçeyim neler yapayım mesela?Dalga geç bende uyurken aynı şeyler oluyordu.
Dalin bebek şampuanı amaDalin kullan gözlerin açık yap.
Dalga geç işte, mesela ben 5 yaşlarımda çaki izlemiştim çok korkuyordum sonradan çaki sanki benimi öldürecek falan diye dalga geçe geçe korkumu yenmiştim.Nasıl yani dalga geçeyim neler yapayım mesela?
Sadece bebekler kullanmıyorDalin bebek şampuanı ama
Dalin göz yakıyor diğer şampuanların tersine, ben kullanmıştım göz acıtıyor elidor daha iyi.Dalin kullan gözlerin açık yap.
Gözünün içine direkt olarak sıkmazsan yakmaz.Dalin göz yakıyor diğer şampuanların tersine, ben kullanmıştım göz acıtıyor elidor daha iyi.
Hocam siz dünde böyle konu açmıştınız cevabı verdim 3 kulhu 1 Elham. Ve dalin, içinizi rahatlatın ,en son saçınızı yıkayın yukarken başınızı öne eğin su gözünüze gelmesin.Arkadaşlar 16 yaşındayım duş almaktan korkuyorum duş alırken sesler duyuyorum banyo karalıyor banyodan siyah bir şey hızlıca geçiyor ne yapmam lazım?
ok hocam her türlü yakıyor daha 1saat önce banyo ettim hala gözlerim cayır cayır yanıyor bitince atıcam. (4 kere alıp kullandım)Gözünün içine direkt olarak sıkmazsan yakmaz.
Ben duş alırken banyonun kapısını açık bırakıp duş alıyorum banyonun kapısını kapatınca ses duyuyorum ve banyodan siyah bir şey hızla geçiyor duşakabinden görüyorum bizim duşakabin bulanık zatenDalga geç işte, mesela ben 5 yaşlarımda çaki izlemiştim çok korkuyordum sonradan çaki sanki benimi öldürecek falan diye dalga geçe geçe korkumu yenmiştim.
Başını eğsinde ertuğrul arkadan TAKK diye kılıçla kessin başını emi (!)Hocam siz dünde böyle konu açmıştınız cevabı verdim 3 kulhu 1 Elham. Ve dalin, içinizi rahatlatın ,en son saçınızı yıkayın yukarken başınızı öne eğin su gözünüze gelmesin.