🔥İndirim INTEL Core i3-10100F 849TL

Bizim alacağımız zaman nedense 1200₺ oluyor bu işlemci.

Çünkü üretilmiyor çekirdekleri ve soketi 4/4, 10100F ise 4/8 çekirdek ve soketleri üretiliyor fark bu.
Bütün olay sanal çekirdek mi yani
Amatör kullanıcı aldığı performansa bakar

Bunu bilmeyen var mı. :d

Bizim alacağımız zaman nedense 1200₺ oluyor bu işlemci.
O hâlde size tavsiye listeme bakmanızı öneririm.

Bütün olay sanal çekirdek mi yani
Amatör kullanıcı aldığı performansa bakar
Amatör kullancı içinde kötü 9100F, neden 9100F fanboyluğu yapıyorsun alınmaz işlemciye.

O hâlde size tavsiye listeme bakmanızı öneririm.
1600AF almak zorunda kaldım sırf 10100F'in fiyatından dolayı 1,5 2 ay önce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Silikonu hakkında konuşmak istemiyorum 1.41 ile 3.9'u ancak görüyor.

1600AF almak zorunda kaldım sırf 10100F'in fiyatından dolayı 1,5 2 ay önce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Silikonu hakkında konuşmak istemiyorum 1.41 ile 3.9'u ancak görüyor.
1600af de güzel işlemcidir ben seviyorum nedense.

Amatör kullancı içinde kötü 9100F, neden 9100F fanboyluğu yapıyorsun alınmaz işlemciye.
Tam tersine fan boyluk yapmıyorum. Benim mantığımda bütçeye bağlı her şey alınabilir. Bu alınmaz diye kestirip atan bir forum kitlesi mevcut.
Sadece bu soket için değil örneğin klavye olur gamepower alınmaz, kulaklık olur rampage alınmaz vs vs.

Tam tersine fan boyluk yapmıyorum. Benim mantığımda bütçeye bağlı her şey alınabilir. Bu alınmaz diye kestirip atan bir forum kitlesi mevcut.
Sadece bu soket için değil örneğin klavye olur gamepower alınmaz, kulaklık olur rampage alınmaz vs vs.
9. neslin alınmaz olma nedenlerinden en büyüğü komik fiyatlarıdır, fiyatı uygun olsa alınabilirdi diye düşünüyorum.

İşte bu fanboyluk çekirdeği ve soketi bile üretimden kalkan işlemci alınmaz 2060'ı besleyemiyor.

9. neslin alınmaz olma nedenlerinden en büyüğü komik fiyatlarıdır, fiyatı uygun olsa alınabilirdi diye düşünüyorum.
Normal fiyatından tabii ki alınmaz. Geçen günkü kampanya için açtığım konuya istinaden yazdım. Beleş dağıtılsa alınmaz diyebilecek bir topluluk var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,759
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri