Öneri bilgisayar masası önerisi

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,389
knk bana 200 250 TL bandında bir masa lazım sadece büyüklüğü bunun biraz kısası kadar olsa yeter
Hocam o bütçeye büyüklük olarak alabilirsin fakat kaliteli olacağını düşünmüyorum. En az bi 400 TL bütçe ayırmalısınız güzel bişey için.

teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o bütçeye büyüklük olarak alabilirsin fakat kaliteli olacağını düşünmüyorum. En az bi 400 TL bütçe ayırmalısınız güzel bişey için.
knk yemek masasında oynuyorum bundan iyidir herhalde

knk bana 200 250 TL bandında bir masa lazım sadece büyüklüğü bunun biraz kısası kadar olsa yeter

bu güzelmiş tanıdık marangozda 200 olursa yaptırırım birde bunlara led şerit çeksem nasıl olur
Güzel olurda, bunlar seri üretim olduğu için uygun fiyatta. Marangozların bu fiyata yapacağını sanmıyorum.

bu güzelmiş tanıdık marangozda 200 olursa yaptırırım birde bunlara led şerit çeksem nasıl olur
Ben yapıştırmadan denemiştim çok güzel duruyor rgb led şerit.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel olurda, bunlar seri üretim olduğu için uygun fiyatta. Marangozların bu fiyata yapacağını sanmıyorum.
Bu fiyata çok iyi bence @Keptın 'ın attığı

ya bir de sandalye alacağım ama deri ofis sandalyesi bulamıyorum fileli ise 300 tl oluyor benim bütçem 500 tl hocam ve salonu yeniliyoruz benim oturduğum masa da yemek masası mecbur kaldıracağım sipariş etsem bayramdan önce gönderirler mi hani bayram tatili var ya

ya bir de sandalye alacağım ama deri ofis sandalyesi bulamıyorum fileli ise 300 TL oluyor benim bütçem 500 TL hocam ve salonu yeniliyoruz benim oturduğum masa da yemek masası mecbur kaldıracağım sipariş etsem bayramdan önce gönderirler mi hani bayram tatili var ya
Bİlemiyorum bazen hızlı bazen yavaş gönderim oluyor mobilya ürünlerinde. Bu arada suni deri sandalye önermem, sıcakta çok terletir ve çabuk yüzülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,272
Üyeler
198,285
Son üye
swwiilii
Geri