Scorp!on
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,389
arkadaşlar marangozda https://www.adoremobilya.com/adore-...mmended_code=1b7272f90d4209c78cee321a9d242112 bunun büyüklüğünde bir masa kaça gelir
Hocam o bütçeye büyüklük olarak alabilirsin fakat kaliteli olacağını düşünmüyorum. En az bi 400 TL bütçe ayırmalısınız güzel bişey için.knk bana 200 250 TL bandında bir masa lazım sadece büyüklüğü bunun biraz kısası kadar olsa yeter
teşekkürlerNeredeyse 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım, 200-250 bandında bu tarz masalar var.
knk yemek masasında oynuyorum bundan iyidir herhaldeHocam o bütçeye büyüklük olarak alabilirsin fakat kaliteli olacağını düşünmüyorum. En az bi 400 TL bütçe ayırmalısınız güzel bişey için.
knk bana 200 250 TL bandında bir masa lazım sadece büyüklüğü bunun biraz kısası kadar olsa yeter
Güzel olurda, bunlar seri üretim olduğu için uygun fiyatta. Marangozların bu fiyata yapacağını sanmıyorum.bu güzelmiş tanıdık marangozda 200 olursa yaptırırım birde bunlara led şerit çeksem nasıl olur
Ben yapıştırmadan denemiştim çok güzel duruyor rgb led şerit.bu güzelmiş tanıdık marangozda 200 olursa yaptırırım birde bunlara led şerit çeksem nasıl olur
Güzel olurda, bunlar seri üretim olduğu için uygun fiyatta. Marangozların bu fiyata yapacağını sanmıyorum.
Bu fiyata çok iyi bence @Keptın 'ın attığıbu güzelmiş tanıdık marangozda 200 olursa yaptırırım birde bunlara led şerit çeksem nasıl olur
Güzel olurda, bunlar seri üretim olduğu için uygun fiyatta. Marangozların bu fiyata yapacağını sanmıyorum.
ya bir de sandalye alacağım ama deri ofis sandalyesi bulamıyorum fileli ise 300 tl oluyor benim bütçem 500 tl hocam ve salonu yeniliyoruz benim oturduğum masa da yemek masası mecbur kaldıracağım sipariş etsem bayramdan önce gönderirler mi hani bayram tatili var yaGüzel olurda, bunlar seri üretim olduğu için uygun fiyatta. Marangozların bu fiyata yapacağını sanmıyorum.
Bİlemiyorum bazen hızlı bazen yavaş gönderim oluyor mobilya ürünlerinde. Bu arada suni deri sandalye önermem, sıcakta çok terletir ve çabuk yüzülür.ya bir de sandalye alacağım ama deri ofis sandalyesi bulamıyorum fileli ise 300 TL oluyor benim bütçem 500 TL hocam ve salonu yeniliyoruz benim oturduğum masa da yemek masası mecbur kaldıracağım sipariş etsem bayramdan önce gönderirler mi hani bayram tatili var ya