BATTLEFIELD
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,464
Peki, sen bilirsin. Ama bu kampanya yine çok kârlıAynen kardasın yine ama bilgisayarım güçsüz olduğu için gamepass işime pek yaramaz![]()

Peki, sen bilirsin. Ama bu kampanya yine çok kârlıAynen kardasın yine ama bilgisayarım güçsüz olduğu için gamepass işime pek yaramaz![]()
Hem diyetteyim hem alsam boşa gidicek .Migros'tan 4,95TL'ye almış olduğum Coca-Cola Lime.
Alıntıyı görüntüle
Kapağında boş yok yazması gerekiyor arkadaşlar.
Daha Daha Uygulamasına giriyoruz, veya dahadaha.com Adresine gidiyoruz, kayıt olup "KOD GİR" seçeneğine tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Ardındam buraya kapağın altında çıkan kodumuzu giriyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Girdikten sonra size 2 seçim hakkı sunuyor, 1 gb internet veya 1 aylık xbox pc game pass. Ben gamepass seçtim. Ardından çıkan redeem kodunu kopyalıyoruz ve redeem.microsoft.com adresine gidip redeem kodumuzu yazıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ve 1 aylık xbox game pass/1 gb'ınız hayırlı olsun iyi forumlar dilerim.
Mantık koktu.Kolayı al, kapağını al kolayı başka birine ver![]()
Tadı kola gibiTadı nasıl Coca Cola'nın?
İnanamıyorum. CİDDEN MI?1*???=01*0*0?Tadı kola gibi
Bir de Ameriga malı game pass için yaw1 aylık gamepass için İsrail malı kullanmam diyen ümmet-i Muhammed, burada mıyız?!
Şaka lan şaka 10 numara kampanya coca cola adamdır
mopaş , çagrı yada carfour da varmıdır hemen almaya gitcem çünküMigros'tan 4,95TL'ye almış olduğum Coca-Cola Lime.
Alıntıyı görüntüle
Kapağında boş yok yazması gerekiyor arkadaşlar.
Daha Daha Uygulamasına giriyoruz, veya dahadaha.com Adresine gidiyoruz, kayıt olup "KOD GİR" seçeneğine tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Ardındam buraya kapağın altında çıkan kodumuzu giriyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Girdikten sonra size 2 seçim hakkı sunuyor, 1 gb internet veya 1 aylık xbox pc game pass. Ben gamepass seçtim. Ardından çıkan redeem kodunu kopyalıyoruz ve redeem.microsoft.com adresine gidip redeem kodumuzu yazıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ve 1 aylık xbox game pass/1 gb'ınız hayırlı olsun iyi forumlar dilerim.
olay çıkarŞimdi bunu playstationda kullansak olur mu ab