İyide o da pc bu elimizin altındaki de pc neden buradan alamayıp oradakinden alabiliyoruz?diğer mağazalarda internet bağlı olmaya biliyor laptoplarda
her oyun var sen ne istiyorsun kiOğlum gamepass'te güzel oyun yok ki.
Alayı Casual oyunların zaten sıkıcı. Bu aralar emülatörle Nintendo oynunları oynuyom.her oyun var sen ne istiyorsun ki
Lan bende kendimi zeki sanıyom tek ben yapıyom sanıyodumEvet başlıkta da yazdığım gibi NVIDIA Türkiye'ye 3 aylık Game Pass vermiyor ama türkiyedende ücretsiz bir şekilde nasıl alabileceğimizi anlatacağım şimdi size, ben bu yöntemi 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum ve asla Game Pass'e para vermedim şimdiye kadar, bize lazım olan şeyler MediaMarkt dükkanı Papara hayaletkart ve yeni açılmış Outlook hesabı ilk önce mediamarkta gidiyoruz ve teşhir laptoplarda Xbox uygulamasına girip yeni açtığımız Outlook hesabımızı giriş yapıyoruz orada bize ya 1 aylık ama büyük ihtimalle 3 aylık Game Pass çıkacaktır bilgisayarları gezip 3 aylık veren bilgisayarı bulduğumuzda hesaba Papara'dan açtığımız hayalet kartı giriyoruz ve fatura adresi vs. ve ücretsiz 3 aylık Xbox Game Pass sahibi oluyoruz ben bu yöntemi 1 yıldan fazladır kullanıyorum sorunsuz bir şekilde işinize yaradıysa çok mutlu olurum hepinize iyi forumlar.
bu niye report yedi agaboş mezar görsen girersin ag
az muz pahalı muz çok muz ucuz muz misali olucak.Evet başlıkta da yazdığım gibi NVIDIA Türkiye'ye 3 aylık Game Pass vermiyor ama türkiyedende ücretsiz bir şekilde nasıl alabileceğimizi anlatacağım şimdi size, ben bu yöntemi 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum ve asla Game Pass'e para vermedim şimdiye kadar, bize lazım olan şeyler MediaMarkt dükkanı Papara hayaletkart ve yeni açılmış Outlook hesabı ilk önce mediamarkta gidiyoruz ve teşhir laptoplarda Xbox uygulamasına girip yeni açtığımız Outlook hesabımızı giriş yapıyoruz orada bize ya 1 aylık ama büyük ihtimalle 3 aylık Game Pass çıkacaktır bilgisayarları gezip 3 aylık veren bilgisayarı bulduğumuzda hesaba Papara'dan açtığımız hayalet kartı giriyoruz ve fatura adresi vs. ve ücretsiz 3 aylık Xbox Game Pass sahibi oluyoruz ben bu yöntemi 1 yıldan fazladır kullanıyorum sorunsuz bir şekilde işinize yaradıysa çok mutlu olurum hepinize iyi forumlar.
Zamdan sonra neyse dicemde 1 yıldır fazla diyosun, yani 5TL iken ve 30 TL olduğu zaman bu taktiği yapmak ağır hakaret ve işşizliktir.Evet başlıkta da yazdığım gibi NVIDIA Türkiye'ye 3 aylık Game Pass vermiyor ama türkiyedende ücretsiz bir şekilde nasıl alabileceğimizi anlatacağım şimdi size, ben bu yöntemi 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum ve asla Game Pass'e para vermedim şimdiye kadar, bize lazım olan şeyler MediaMarkt dükkanı Papara hayaletkart ve yeni açılmış Outlook hesabı ilk önce mediamarkta gidiyoruz ve teşhir laptoplarda Xbox uygulamasına girip yeni açtığımız Outlook hesabımızı giriş yapıyoruz orada bize ya 1 aylık ama büyük ihtimalle 3 aylık Game Pass çıkacaktır bilgisayarları gezip 3 aylık veren bilgisayarı bulduğumuzda hesaba Papara'dan açtığımız hayalet kartı giriyoruz ve fatura adresi vs. ve ücretsiz 3 aylık Xbox Game Pass sahibi oluyoruz ben bu yöntemi 1 yıldan fazladır kullanıyorum sorunsuz bir şekilde işinize yaradıysa çok mutlu olurum hepinize iyi forumlar.