g29 vs g923vs t300rs

Botkaptan

80+
Reaksiyon skoru
14
arkadaşlar bütçekm 7 8 bin lira daha önce hiç setim olmadı ömürlük bir şey istiyorum öncelikle size bir kaç sorum olacak
-t300 rs kayışlı sistem kullanıyomuş kayışlı sistemler uzun çmürlü oluyormu
-g923 alınır mı? dişli sistem kullandığı için çok ses çıkartırmı
-g29 eski bir set bu bütçede sizce tercih etmeliimiyim
-birde t300 rs i internet hariç alabiliceğim bir yer varmı

arkadaşlar bütçekm 7 8 bin lira daha önce hiç setim olmadı ömürlük bir şey istiyorum öncelikle size bir kaç sorum olacak
G29 ve G923 Dişli sistemi kullandığından çok ses çıkartıyor evet. T300 RS ise sadece kayışlı sistem kullanıyor ve çok daha gerçekçi bir Force Fed Back sunuyor. O yüzden TR den T300 RS Alacağına Amazondan T300 RS Al 4-5 k ya daha iyi tr de yeri yeri 10k yi bile buluyor.

T300rs iyi görünüyor.

arkadaşlar ben g29 direksiyon aldımda 7-8 ay once bir arza var gibi geliyor bana acaba kontrol ettırebılırmıyım bir yerde

Daha dün 2 3 saat araştırdım bu 3 seti. Ekstra birde t150 bakmıştım. T300rs hepsini ezip geçiyor.

Fakat şunu unutmamak gerekiyormuş. Eğer similasyon oynayacaksınız, iracing vb. oyunlar için başlangıç için t150, ileri seviyeler için T300rs, Ets2 forza gibi oyunlar içinse g29 yada g923 alabilirsiniz.

Dişli yapı bi tık sesli ama daha uzun ömürlüyken, kayışı Force feedbackli t serisi ise daha hissedilir, daha kullanışlı fakat sert kullanımda dişli sisteme göre daha kısa ömürlüymüş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,490
Üyeler
190,050
Son üye
malibyk
Geri