Neler Yeni

Verdiğim Karar Doğru mu Sizce ?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Arkadaşlar Lisede okuyorum Lise 10. Sınıf Sosyal Sosyal Bilimler Kazandım Ama Okulum Çok ilginiz Ve ben nasıl iş bulacağım diye düşünüyorum aşırı şekilde gelecek kaygısı var ve Gelecekte üniversite'de Polislerin bana kelepçe takıcağı biliyorum maalesef ben kara kara düşünüyordum Ailem İnegöl'de çalışıyor beni inegöle götürdüler Sonra Bursa-İnegöle Gittim Ama gördüğüm manzara vahim Alt Sınıf yani İlkOkul Ortaokul Lise gibi Alt eğitimli Vatandaşlar İktidardan Torpille işe girmişler Kalanları ise Dediğim gibi Alt Sınıf İç güçü ve Liseli olmasıya rağmen 12K 8K gibi Yüksek Maaşlar alıyorlar Neyse inegöle taşınacağım Ve Ailem bir lise buldu Teknoloji Tasarım Bakıyorum Bu işi yapanlar Lise okumuşlar ama 25K bile alıyorlar bazıları Bende Düşündüm Taşındım Sosyal bilimleri bırakacağım Ne yazık ki Ama Üniversite okumayı düşünüyorum Sizce Doğru bir karar verdin mi ?

Not Okulu Bırakmadın Sadece Anadolu Mesleki Teknik Anadolu lisesiye gireceğim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,721
İsim
Mert Can Ergün
polisler durduk yere kelepçe takmazlar polıslere bir şey yapmadığın sürece

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Hocam sen kafa yapını ve dar görüşlülüğünü değiştirmediğin sürece harvard'dan mezun olsan bile bir şekilde iş de bulamazsın mutlu da olamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,607
Üyeler
171,062
Son üye
yusuf talha akbal
Top Bottom