S20 vs S20FE (Snapdragonlu Olanı)

ne alaka ? 7800 TL 12 mini
Birde yazdıklarımı okursanız zaten önceden düzelttim 7k diye (64gblık olanı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s20 nin malzeme kalitesini beğendim ancak işlemci konusunda biraz kötü kalıyor fakat s20 fe malzeme kalitesi ve kamera anlamında kötü kalıyor illa bu iki telefondan birisini istersen alabiliyosan s20 al bence ama bütçeyi zorluyorsa hiç uğraşma s20 fe de baya güçlü ve iyi bir cihazdır. Yarı yolda bırakmaz.
Yorumunuz için teşekkürler galiba s20 alıcam gibi gözüküyor çünkü belirttiğim gibi biraz kamera konusunda güçlü bir kamera istiyordum. :)

Birde yazdıklarımı okursanız zaten önceden düzelttim 7k diye (64gblık olanı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumunuz için teşekkürler galiba s20 alıcam gibi gözüküyor çünkü belirttiğim gibi biraz kamera konusunda güçlü bir kamera istiyordum. :)
Kamera önemliyse S20 mükemmele yakın bir telefon şimdiden hayırlı olsun iyi günler.

Güncelleme: Kararım s20fe yönünde olmuştur.

S20 yerine s20fe tercih ettim çünkü s20 mağazadan alınamıyordu ve internetten alışveriş ailem yapmak istemiyordu.
Yaklaşık 3 ay oldu telefonu alalı...
S20fe ye Samsung j7 Pro dan geçiş yaptım. Telefon bana cidden güçlü zarif ve güzel geldi.
-Tasarım bakımından sade ve hoş gözüküyor.
-Performans bakımından da oyunlarda yada diğer uygulamalarda gayet hızlı ve başarılı açıkçası beni tatmin etti.

-Hoparlörleri cidden çok hoşuma gitti maksimum ses seviyesi bence gayet güzel.
-Kamera konusunda da bi o kadar başarılı buldum kendisini. En çok sevdiğim özelliği ise ois ile video çekmek oldu. Çünkü uzun zamandır herhangi bir video çekmeye kalkıştığımda sürekli kamerada bir titreme yada adım attığım anlaşılıyordu. Ama s20fe ye geçtiğimde bu tür şeyler büyük oranda azaldı. Tekli çekim özelliği bence müthiş bir şey çünkü aynı anda birkaç fotoğraf video çektiğinden onların arasından seçim yapıp güzel olanlarını alabiliyorum.

-Parmak izi ve yüz ile kilit açmaya gelirsek; Parmak izi okuma hızını başarılı buldum. Yüz ile kilit açmak ise biraz yavaş geldi bana bu nedenle sadece parmak izi ile devam ediyorum.
-Pil konusuna gelecek olursak şöyle söyleyebilirim çok fazla derecede aktif olmazsak telefon 1 , 1,5 günü rahat çıkartıyor. Mesela bir gün pubg gibi bazı oyunlar oynayarak günü geçirdim sabah 9 gibi %100 idi. Akşam 10 gibi şarjım %20/%30 seviyelerini gördü. Telefonu sadece arama ve fotoğraf çekme amaçlı kullandığım günlerde de sabah 9 da %100 'den akşam 10 da %65/%50 seviyelerini gördü.

-Ekran konusuna gelecek olursak 120hz ekran cidden çok akıcı 60hz olan başka bir telefona bakınca sanki telefon kasıyormuş gibime geliyor. Onun dışındaki ekrandaki renkler vb. çok canlı ve hoş gözüküyor. Parlaklık konusunda biraz daha parlak bir ekrana sahip olsa bence daha da iyi olurmuş çünkü gün ışığında bazen sıkıntı çıkarabiliyor.
-Samsung Dex özelliğini de denedim ve cidden çok hoş bir özellik bunun yanında telefondaki canlı altyazı seçeneği cidden güzel. J7 Pro da ekran kaydedici bulunmadığından 3.parti uygulama yüklemem gerekiyordu. Ama s20fe de kendi ekran kaydedicisi olduğundan benim için daha iyi oldu.

S20fe (snapdragon) modelini önerir misin diye soracak olursanız cevabım kesinlikle evet olacaktır. Hatta bazen düşünmüyor değilim bunda bu kadar güzelse acaba üst modelleri nasıldır diye :)

İncelemelerimi okuyan herkese çok teşekkür ederim..

Güncelleme: Kararım s20fe yönünde olmuştur.

S20 yerine s20fe tercih ettim çünkü s20 mağazadan alınamıyordu ve internetten alışveriş ailem yapmak istemiyordu.
Yaklaşık 3 ay oldu telefonu alalı...
S20fe ye Samsung j7 Pro dan geçiş yaptım. Telefon bana cidden güçlü zarif ve güzel geldi.
-Tasarım bakımından sade ve hoş gözüküyor.
-Performans bakımından da oyunlarda yada diğer uygulamalarda gayet hızlı ve başarılı açıkçası beni tatmin etti.

-Hoparlörleri cidden çok hoşuma gitti maksimum ses seviyesi bence gayet güzel.
-Kamera konusunda da bi o kadar başarılı buldum kendisini. En çok sevdiğim özelliği ise ois ile video çekmek oldu. Çünkü uzun zamandır herhangi bir video çekmeye kalkıştığımda sürekli kamerada bir titreme yada adım attığım anlaşılıyordu. Ama s20fe ye geçtiğimde bu tür şeyler büyük oranda azaldı. Tekli çekim özelliği bence müthiş bir şey çünkü aynı anda birkaç fotoğraf video çektiğinden onların arasından seçim yapıp güzel olanlarını alabiliyorum.

-Parmak izi ve yüz ile kilit açmaya gelirsek; Parmak izi okuma hızını başarılı buldum. Yüz ile kilit açmak ise biraz yavaş geldi bana bu nedenle sadece parmak izi ile devam ediyorum.
-Pil konusuna gelecek olursak şöyle söyleyebilirim çok fazla derecede aktif olmazsak telefon 1 , 1,5 günü rahat çıkartıyor. Mesela bir gün PUBG gibi bazı oyunlar oynayarak günü geçirdim sabah 9 gibi %100 idi. Akşam 10 gibi şarjım %20/%30 seviyelerini gördü. Telefonu sadece arama ve fotoğraf çekme amaçlı kullandığım günlerde de sabah 9 da %100 'den akşam 10 da %65/%50 seviyelerini gördü.

-Ekran konusuna gelecek olursak 120hz ekran cidden çok akıcı 60hz olan başka bir telefona bakınca sanki telefon kasıyormuş gibime geliyor. Onun dışındaki ekrandaki renkler vb. çok canlı ve hoş gözüküyor. Parlaklık konusunda biraz daha parlak bir ekrana sahip olsa bence daha da iyi olurmuş çünkü gün ışığında bazen sıkıntı çıkarabiliyor.
-Samsung Dex özelliğini de denedim ve cidden çok hoş bir özellik bunun yanında telefondaki canlı altyazı seçeneği cidden güzel. J7 Pro da ekran kaydedici bulunmadığından 3.parti uygulama yüklemem gerekiyordu. Ama s20fe de kendi ekran kaydedicisi olduğundan benim için daha iyi oldu.

S20fe (snapdragon) modelini önerir misin diye soracak olursanız cevabım kesinlikle evet olacaktır. Hatta bazen düşünmüyor değilim bunda bu kadar güzelse acaba üst modelleri nasıldır diye :)

İncelemelerimi okuyan herkese çok teşekkür ederim..
Hayırlı olsun.

Bu süreçte Mi10T modelini değerlendirdiniz mi hocam?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,957
Üyeler
188,185
Son üye
Silvenzio
Geri