mehmetkart076
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
YURT DIŞINDAN ALACAĞIM SAMSUNG GALAXY A52 5G (SD750g) İMEİ ATILIR MI mersinde yaşıyorum önerebileceğiniz bir yer var mı
Kullanmadığın tuşlu telefon varsa onun imeisini attırın en sağlamı o olur yoksa 1 imeiyi senin telefonuna girip başka bir adamın telefonunda girebiliyor o zaman da senin telefonun gidiyorYURT DIŞINDAN ALACAĞIM SAMSUNG GALAXY A52 5G (SD750g) İMEİ ATILIR MI mersinde yaşıyorum önerebileceğiniz bir yer var mı
benim eski telefonum var general mobile olur muKullanmadığın tuşlu telefon varsa onun imeisini attırın en sağlamı o olur yoksa 1 imeiyi senin telefonuna girip başka bir adamın telefonunda girebiliyor o zaman da senin telefonun gidiyor
Olur, kullanmaman yeterli, ha bu arada bilginiz olsun o telefon artık kullanılmazbenim eski telefonum var general mobile olur mu
Teşekkürler @DonanımArşivininBiHayranı Sence Mi 11 lite 5g (sd780g) mi A52 5g (sd750g) miOlur, kullanmaman yeterli, ha bu arada bilginiz olsun o telefon artık kullanılmaz
Yazılım olarak Xiaomiyi önermem, a52 almanızı öneririm (otomatik klavye sorunuTeşekkürler @DonanımArşivininBiHayranı Sence Mi 11 lite 5g (sd780g) mi A52 5g (sd750g) mi
Detaylı bir araştırma yaptım ve atılamıyormuş@DonanımArşivininBiHayranı atılabildiğini söylüyor
Poco x3 pro ya da Realme 7proya atılıyor mu acaba ?Samsung markala yeni cihazlara IMEI atılmıyor
X3 pro'ya atılıyor realme için bir şey diyememPoco x3 pro ya da Realme 7proya atılıyor mu acaba ?