R7 240 Isınma sorunu

Ctrl

80+
Reaksiyon skoru
33
Asus R7 240 Kullanıyorum dün meraktan sıcaklıklara bakayım derken kartın 93 Dereceye kadar çıktığını gördüm egzoz fanım var kasamın kapağı açık termal macun değiştim ama hala aynı aşağıya bir kaç örnek bırakacağım yardımlarınızı bekliyorum.

Ekler

• unknown_4.png
    unknown_4.png
    461 KB · Hit: 46
  • unknown_3.png
    unknown_3.png
    56.3 KB · Hit: 42
  • unknown_2.png
    unknown_2.png
    55.9 KB · Hit: 41
Benim arkadaşta da r7 240 var ve gayet serin çalışıyor hocam sizinki hangi marka?

Asus R7 240 Kullanıyorum dün meraktan sıcaklıklara bakayım derken kartın 93 Dereceye kadar çıktığını gördüm egzoz fanım var kasamın kapağı açık termal macun değiştim ama hala aynı aşağıya bir kaç örnek bırakacağım yardımlarınızı bekliyorum.
Fanın hızını yükseltmeyi deneyin, ayrıca en son ne zaman bu karta bakım yapıldı?
Macunu fazlaca kuruduğu için de böyle olabilir, mesela bir ara elimde olan sapphire r7 240ın fanı çalışmıyorken oyunlarda 94 küsürdü

Fanın hızını yükseltmeyi deneyin, ayrıca en son ne zaman bu karta bakım yapıldı?
Macunu fazlaca kuruduğu için de böyle olabilir, mesela bir ara elimde olan sapphire r7 240ın fanı çalışmıyorken oyunlarda 94 küsürdü
Fan hızını %80 alıp denedim yine aynı. bu sabah termal macununu değişip tekrar denedim sonuç değişmedi

asus r7 240 2gb

arkadaşta msi var. Kasanız mesh mi? Bizim arkadaşın frisby kasası var mesh gayet serin çalışıyor hem ekran kartı hem işlemci kullanma fırsatım olmuştu

Fan çalışıyor mu peki?
Emin misiniz çalıştığından?
Az önce ışık tutup baktım evet çalışıyor
arkadaşta msi var. Kasanız mesh mi? Bizim arkadaşın frisby kasası var mesh gayet serin çalışıyor hem ekran kartı hem işlemci kullanma fırsatım olmuştu
Eski atx kasalardan fakat işlemcimin sıcaklıkları gayet normal

Az önce ışık tutup baktım evet çalışıyor

Eski atx kasalardan fakat işlemcimin sıcaklıkları gayet normal

undervolttan başka çareniz yok gibi hocam o zaman

İçini tekrar açıp bir tane vidasını değiştim oyuna girip test ettim başta bi 103 dereceyi falan gördüm ama şu an 56 derece oynuyorum düzeldi gibi

eğer düzeldiyse sıkıntı yok hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Ctrl
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178