Cihat Sarsılmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 182
Bunu söyleyen 50 tllik mouse öneriyor.çok kötü ürünler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve eski teknolojiler
Bunu söyleyen 50 tllik mouse öneriyor.çok kötü ürünler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve eski teknolojiler
o mouse 50tl indirimde kampanya fiyatı 200tl o mouseBunu söyleyen 50 tllik mouse öneriyor.Product Strike kullandım mouse tıklama sesi bile senin kadar rahatsız ediyor.
![]()
140 150 tl şuanda max. Ayrıca; eli terleten ağır ve driveri olmayan bir mouse'dır.o mouse 50tl indirimde kampanya fiyatı 200tl o mouse
bunu diyen logitech g102 öneriyor140 150 TL şuanda max. Ayrıca; eli terleten ağır ve driveri olmayan bir mouse'dır.![]()
dostum logitechi ben önerdim şuan onu kullanıyorum onun için demedim başka mouse için konuşuyoruz önceki sayfadan bakabilirsin.logitech g102 ağır değil driveri var ve eli terletmiyor
bende onu kullanıyorumdostum logitechi ben önerdim şuan onu kullanıyorum onun için demedim başka mouse için konuşuyoruz önceki sayfadan bakabilirsin.![]()
sadece hepsiburada'da 3bin adet satılmış bir mouse ile 2 tane satılmış mouse kıyaslayacak kadarsan bir şey diyemembunu diyen logitech g102 öneriyor
markaya para vermek kadar saçma bir şey yok ve mouse o mağazada daha 2 gün önce satışa çıktısadece hepsiburada'da 3bin adet satılmış bir mouse ile 2 tane satılmış mouse kıyaslayacak kadarsan bir şey diyemem![]()