evetRockErdem'in yaması mı?
O zaman sıkıntı yok. Ben indirip oynadım.
hikaye zaten iyi değilmiş ingilizce olarak oynayacağım teşekkürlerO zaman sıkıntı yok. Ben indirip oynadım.
Sen bilirsin fakat yamada virüs yok söyleyim.hikaye zaten iyi değilmiş ingilizce olarak oynayacağım teşekkürler
nasıl virüs yok.Bayada virüs var.41 Antivirüs programı boşamı çalışıyorSen bilirsin fakat yamada virüs yok söyleyim.
Araştırmadan konuşmayınnasıl virüs yok.Bayada virüs var.41 Antivirüs programı boşamı çalışıyor
İnanmıyorum virüs olmadığına.Neyse. Orda diyosunuz işte ve pek çok virüs de bu yöntemle dosyalara sızıyor.Araştırmadan konuşmayın
Far Cry 5 Türkçe yamanın virüs olarak görülmesinin tek sebebi, yamayı yapan ekibin dosya boyutunu küçük tutmak için izlediği yol. Ekip, dil dosyalarını oyunun dosyaları içine gömen bir setup hazırlayarak oyuna Türkçe dil desteği ekliyor.
Bu “dil dosyalarını oyunun dosyalarına gömen setup“a “injection” (enjekte etme) ismi veriliyor ve pek çok virüs de bu yöntemle dosyalara sızıyor. Bu sebeple pek çok antivirüs programı, yamayı virüs olarak algılıyor. Elbette bizim sizlerle paylaştığımız dosyada virüs bulunmuyor.
İnanmıyorsanız indirmeyin kimseye zorla indirtmiyorlar. ShiftDelete.net dahil bir çok site bu yamayı önermiş.İnanmıyorum virüs olmadığına.Neyse. Orda diyosunuz işte ve pek çok virüs de bu yöntemle dosyalara sızıyor.
Zaten indirmiyorum ?İnanmıyorsanız indirmeyin kimseye zorla indirtmiyorlar. ShiftDelete.net dahil bir çok site bu yamayı önermiş.
O zaman neden bu konudasın ve insanları bu yamanın virüslü olduğuna ikna etmeye çalışıyorsun? Hemde en ufak bir araştırma yapmadığın halde.Zaten indirmiyorum ?
İnsanların pcsine virüs bulaşmaması için ? Bir trojan virüsünü bile 40 falan antivirüs uyarl veriyor.Bu yamaya 40 antivirüs civarı uyarı veriyor.Beni bu yamanın virüslü olmadığına ikna etmeye çalışma.Herkesin kendi fikriO zaman neden bu konudasın ve insanları bu yamanın virüslü olduğuna ikna etmeye çalışıyorsun? Hemde en ufak bir araştırma yapmadığın halde.