Öneri Max 4200TL laptop tavsiyesi

Hangisi?

• Huawei

Oylar: 12 92.3%
  • Acer

Oylar: 0 0.0%
  • Diğer..

Oylar: 1 7.7%

• Oy kullanan toplam üye
    13
Bu mu hocam?
Eğer ram ekleyebilirsen bence de bunu al. :)

Oyun amaçlı değil. Eğitim için alınacak. Fiyatı enn fazla 4350 olabilir. Acaba yoksa üniversiteyi bekleyip daha güzel oyun da oynayabileceğim laptop mu alsam?
Bu nasıldır? Zorlayıp bunu mu alsam? Birde şarjda olmadan aynı performansı alabiliyor muyuz?
@Techno08 @DOGANALPASLAN @06ankaralı @rookie27 @Ahmet Aslan @Onurkotlutok05
Kardeşim yerinde olsam beklerdim. Evimde bilgisayar olsa üniversite sınavında barajı bile geçemezdim ben. Kendi görüşüm üniversiteye kadar eve bilgisayar sokulmamalı. Bende aynı yolsan geçtim hep bi bilgisayar eksikliğin oluyo ama sonradan iyiki evimde bilgisayar yokmuş diye dua ediyosun :)

Kardeşim yerinde olsam beklerdim. Evimde bilgisayar olsa üniversite sınavında barajı bile geçemezdim ben. Kendi görüşüm üniversiteye kadar eve bilgisayar sokulmamalı. Bende aynı yolsan geçtim hep bi bilgisayar eksikliğin oluyo ama sonradan iyiki evimde bilgisayar yokmuş diye dua ediyosun :)
Oyun oynanmayacak bilgisayar sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@FPU/CACHE

Buna kısmen katılıyorum. Ailem sınava gircem diye sattırmıştı bilgisayarı. 2. Senemde kazandım. Şimdi tercih yapacağım. Ama bilgisayarsız cidden çok kötü oluyor

Oyun oynanmayacak bilgisayar sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@FPU/CACHE

Buna kısmen katılıyorum. Ailem sınava gircem diye sattırmıştı bilgisayarı. 2. Senemde kazandım. Şimdi tercih yapacağım. Ama bilgisayarsız cidden çok kötü oluyor
Şimdi tercih yapıcam ama 18 yılın acısını asus rogla çıkartıcam :)

Bu daha iyi değil mi hocam?

Onu alsın tasarım farku var

Aynen bu daha iyi. Hem çerçeveleri daha ince.

Bende güzel bir şey aldırabilirim umarım. Kendi biriktirdiğim para da var onu da üstüne ekleyeceğim.
Aynı durumdayım bende. 3050li asus rog istiyorum. 3050li bilgisayarlardan 2000tl kadar pahalı ama rog kalitesi için değer bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,331
Üyeler
189,065
Son üye
Faruk77
Geri