Öneri Max 4200TL laptop tavsiyesi

Hangisi?

• Huawei

Oylar: 12 92.3%
  • Acer

Oylar: 0 0.0%
  • Diğer..

Oylar: 1 7.7%

• Oy kullanan toplam üye
    13
Hocam onu almak yerine 300 TL daha verip sunu almak mantikli olmaz mi hem kamerasi da var 3050ti var bide https://www.hepsiburada.com/asus-tu...agaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail
Tuf serisi asusun alt serisidir hocam. Intel işlemcilerin oyun performansı yüksek ama mühendislik uygulamalarında ryzenin çok çekirdekli performansı daha iyi. 3050 bana fazlasıyla yeticek. Ti için malzeme kalitesinden vazgeçmek bana mantıklı gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam onu almak yerine 300 TL daha verip sunu almak mantikli olmaz mi hem kamerasi da var 3050ti var bide https://www.hepsiburada.com/asus-tu...agaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail
Vede aynı bilgisayarın i5 li versiyonu 10kya bulunuyor.

Tuf serisi asusun alt serisidir hocam. Intel işlemcilerin oyun performansı yüksek ama mühendislik uygulamalarında ryzenin çok çekirdekli performansı daha iyi. 3050 bana fazlasıyla yeticek. Ti için malzeme kalitesinden vazgeçmek bana mantıklı gelmiyor.
Malzeme kalitesi tuf daha iyi diye biliyorum ama siz bilirsiniz tabu

Oyun amaçlı değil. Eğitim için alınacak. Fiyatı enn fazla 4350 olabilir. Acaba yoksa üniversiteyi bekleyip daha güzel oyun da oynayabileceğim laptop mu alsam?
Bu nasıldır? Zorlayıp bunu mu alsam? Birde şarjda olmadan aynı performansı alabiliyor muyuz?
@Techno08 @DOGANALPASLAN @06ankaralı @rookie27 @Ahmet Aslan @Onurkotlutok05
Bence alınabilir bu görünüşü falanda hoş günlük işlerde de üzmez performansı içine sindiyse al gitsin

Tasarımından dolayı çok beğendim tercih etmek istiyorum. Diğerleri bu fiyattaki modeller eski gibi duruyor.
Evet bende ondan sevdim zaten premium duruyor günlük işlerde üzmez zaten al gitsin

Evet bende ondan sevdim zaten premium duruyor günlük işlerde üzmez zaten al gitsin
Bütçemi zorlayacağı için biraz daha bekleyip ilerde alacağım büyük ihtimalle. Çok yüksek ihtimal huawei alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,288
Üyeler
189,055
Son üye
Gmssy
Geri