Öneri Max 4200TL laptop tavsiyesi

Hangisi?

• Huawei

Oylar: 12 92.3%
  • Acer

Oylar: 0 0.0%
  • Diğer..

Oylar: 1 7.7%

• Oy kullanan toplam üye
    13
Huawei'nin sitesinden kupon ile birlikte alırsanız 4099 TL'ye geliyor. 4099 TL'ye 1080P IPS panel, 8 GB RAM, i3-10110U işlemci ve 256 GB SSD sunuyor. Bu fiyata bu özellikleri sunan başka bir laptop bulmak zor.

Olmaz hocam ips olması daha iyi olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei'nin sitesinden kupon ile birlikte alırsanız 4099 TL'ye geliyor. 4099 TL'ye 1080P IPS panel, 8 GB RAM, i3-10110U işlemci ve 256 GB SSD sunuyor. Bu fiyata bu özellikleri sunan başka bir laptop bulmak zor.
Sağolun hocam. Birde ram yükseltebiliyormuyuz sonradan? Gerçi 8 yeterli olur gibi. Sonuçta düzgün oyun oynatamaz.

Olmaz hocam ips olması daha iyi olacaktır.

Sağolun hocam. Birde ram yükseltebiliyormuyuz sonradan? Gerçi 8 yeterli olur gibi. Sonuçta düzgün oyun oynatamaz.
RAM yükseltmesi yapılamıyor diye biliyorum.

Hp 15S-FQ2045NT-S8 Intel Core I3 1115G4 8gb 256GB SSD Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 2N2N8EA-S8
https://www.hepsiburada.com/hp-15s-...n2n8ea-s8-p-HBCV000002PK6D?magaza=herseykargo

ben bunu öneririm
Hocam bütçemi fazlasıyla aşıyor. Zaten taksitle alacağız. Başka öneriniz var mı?

Huwaei'nin bir sorunu yok ben şuan r7 3700u modelini kulllanıyorum AutoCAD'de falan sorun çıkartmıyor. Ama @Techno08 'in attığı laptop daha iyi.

Huwaei'nin bir sorunu yok ben şuan r7 3700u modelini kulllanıyorum AutoCAD'de falan sorun çıkartmıyor. Ama @Techno08 'in attığı laptop daha iyi.
Birde ben bu modelin incelemesini hiç görmedim. Acaba intel 10.nesilde sorun varmı da ucuz? Korkuyorum.

Hocam bütçemi fazlasıyla aşıyor. Zaten taksitle alacağız. Başka öneriniz var mı?

Birde ben bu modelin incelemesini hiç görmedim. Acaba intel 10.nesilde sorun varmı da ucuz? Korkuyorum.

eğer RAM ekleyebilirseniz 4gb ram’li olanı var

eğer RAM ekleyebilirseniz 4gb ram’li olanı var
Bu mu hocam?

Bu mu hocam?
Boyle daha avantajli ki. 4gb ram fazlasi icin 1000 tl ekstra oduyosun gibi bisiy oluyor. Siz kendiniz ram ekleyin daha ucuza gelir

Boyle daha avantajli ki. 4gb ram fazlasi icin 1000 TL ekstra oduyosun gibi bisiy oluyor. Siz kendiniz ram ekleyin daha ucuza gelir
Galiba böyle daha iyi olacak daha rahat yükselteceğim. Teşekkürler. Başka tavsiyeniz varmıdır?

Geri