Olmaz hocam ips olması daha iyi olacaktır.LCD diyor.
Sağolun hocam. Birde ram yükseltebiliyormuyuz sonradan? Gerçi 8 yeterli olur gibi. Sonuçta düzgün oyun oynatamaz.Huawei'nin sitesinden kupon ile birlikte alırsanız 4099 TL'ye geliyor. 4099 TL'ye 1080P IPS panel, 8 GB RAM, i3-10110U işlemci ve 256 GB SSD sunuyor. Bu fiyata bu özellikleri sunan başka bir laptop bulmak zor.
RAM yükseltmesi yapılamıyor diye biliyorum.Olmaz hocam ips olması daha iyi olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolun hocam. Birde ram yükseltebiliyormuyuz sonradan? Gerçi 8 yeterli olur gibi. Sonuçta düzgün oyun oynatamaz.
Hd graphics normal kullanımda donma yaparmı? Ağır işler yapmayacağım genelde. Tasarruf felan tam performans ayarları yapacam zaten.RAM yükseltmesi yapılamıyor diye biliyorum.
Zaten günlük kullanım için tasarlanmış kartlar oldukları için donma, takılma vs. yapmaz.Hd graphics normal kullanımda donma yaparmı? Ağır işler yapmayacağım genelde. Tasarruf felan tam performans ayarları yapacam zaten.
Hocam bütçemi fazlasıyla aşıyor. Zaten taksitle alacağız. Başka öneriniz var mı?Hp 15S-FQ2045NT-S8 Intel Core I3 1115G4 8gb 256GB SSD Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 2N2N8EA-S8
https://www.hepsiburada.com/hp-15s-...n2n8ea-s8-p-HBCV000002PK6D?magaza=herseykargo
ben bunu öneririm
Huwaei'nin bir sorunu yok ben şuan r7 3700u modelini kulllanıyorum AutoCAD'de falan sorun çıkartmıyor. Ama @Techno08 'in attığı laptop daha iyi.
Birde ben bu modelin incelemesini hiç görmedim. Acaba intel 10.nesilde sorun varmı da ucuz? Korkuyorum.Huwaei'nin bir sorunu yok ben şuan r7 3700u modelini kulllanıyorum AutoCAD'de falan sorun çıkartmıyor. Ama @Techno08 'in attığı laptop daha iyi.
Hocam bütçemi fazlasıyla aşıyor. Zaten taksitle alacağız. Başka öneriniz var mı?
Birde ben bu modelin incelemesini hiç görmedim. Acaba intel 10.nesilde sorun varmı da ucuz? Korkuyorum.
Bu mu hocam?eğer RAM ekleyebilirseniz 4gb ram’li olanı var
Boyle daha avantajli ki. 4gb ram fazlasi icin 1000 tl ekstra oduyosun gibi bisiy oluyor. Siz kendiniz ram ekleyin daha ucuza gelirBu mu hocam?
![]()
HP 15S-FQ2048NT 2N2R1EA i3-1115G4 4 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP 15S-FQ2048NT 2N2R1EA i3-1115G4 4 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP 15S-FQ2048NT 2N2R1EA i3-1115G4 4 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Galiba böyle daha iyi olacak daha rahat yükselteceğim. Teşekkürler. Başka tavsiyeniz varmıdır?Boyle daha avantajli ki. 4gb ram fazlasi icin 1000 TL ekstra oduyosun gibi bisiy oluyor. Siz kendiniz ram ekleyin daha ucuza gelir
Düşük bütçede pek bakmadığımdan bilmiyorum hocam. Fakat bu da olabilir https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-5-82lm0093tx.htmlGaliba böyle daha iyi olacak daha rahat yükselteceğim. Teşekkürler. Başka tavsiyeniz varmıdır?