Öneri Max 4200TL laptop tavsiyesi

Hangisi?

• Huawei

Oylar: 12 92.3%
  • Acer

Oylar: 0 0.0%
  • Diğer..

Oylar: 1 7.7%

• Oy kullanan toplam üye
    13
yok knk ramler lehimli diye biliyorum yani yükseltemezsin
Eski ağır olmayan aksiyon oyunlarıyla ve yeni fps oyunlarıyla idare ederim de. Huawei tercih edecem ama bazıları sorun yaşamış huawei birdaha almam kalitesiz demiş bazıları çok beğenmiş fp demiş. Sence alsam mı?

Eski ağır olmayan aksiyon oyunlarıyla ve yeni fps oyunlarıyla idare ederim de. Huawei tercih edecem ama bazıları sorun yaşamış huawei birdaha almam kalitesiz demiş bazıları çok beğenmiş fp demiş. Sence alsam mı?
Bence o fiyata alınır görünüşü de gayet iyi o fiyata bence al daha iyisini bulman zor o fiyat aralığında

Bence o fiyata alınır görünüşü de gayet iyi o fiyata bence al daha iyisini bulman zor o fiyat aralığında
karar verdim zaten hocam. Huawei alacağım. Ekipman olarak da bunlar;
Bütçe olunca kampanyayla 500e falan düşüyor 870 evo alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada w11 çıkınca w11e yükseltebilirmiyim? Windows 10 orjinal geliyor sonuçta.

Son düzenleme:

Bu arada w11 çıkınca w11e yükseltebilirmiyim? Windows 10 orjinal geliyor sonuçta.
Yükseltebilirsin knk sorun çıkmaz yani

Hayırlı olsun bu arada güzel günlerde kullan.

Yükseltebilirsin knk sorun çıkmaz yani

Uhd620 üzer diyorlar ama güncel olmayan orta oyunları oynatmaz mı? En azından 30 40 fps oynatsa yeterli. Yeni açtığım konudaki laptopa da bi bakın.

Sağol da hemen almayacağım. Bekleyeceğim bütçem şuan yetmediğinden.

Uhd620 üzer diyorlar ama güncel olmayan orta oyunları oynatmaz mı? En azından 30 40 fps oynatsa yeterli. Yeni açtığım konudaki laptopa da bi bakın.

Sağol da hemen almayacağım. Bekleyeceğim bütçem şuan yetmediğinden.
Güncel olmayan oyunlarda low da üzmez bence

Güncel olmayan oyunlarda low da üzmez bence
Yani alıp rahatına bak diyorsun? Bu fiyata zaten oyun düzgün oynatacak laptop yokki. bilgisayar da uzun süredir ihtiyacım oluyor. Evdeki pc genelde müsait olmuyor.

Bazıları birkaç yıl bekleyip al diyorlar. Sence 3 yıl beklenir mi pcsiz?
@usper

Yani alıp rahatına bak diyorsun? Bu fiyata zaten oyun düzgün oynatacak laptop yokki. bilgisayar da uzun süredir ihtiyacım oluyor. Evdeki pc genelde müsait olmuyor.
Bence öyle alıp rahatına bak hani zaten bu fiyata alınacak laptop çok iyi bir oyun performansı sunmaz al gitsin

Bazıları birkaç yıl bekleyip al diyorlar. Sence 3 yıl beklenir mi pcsiz?
@usper
Bence beklenmez ya 3 yıl uzun bi süre 3 ay tamamda 3 yıl yok yani

Bence öyle alıp rahatına bak hani zaten bu fiyata alınacak laptop çok iyi bir oyun performansı sunmaz al gitsin

Bence beklenmez ya 3 yıl uzun bi süre 3 ay tamamda 3 yıl yok yani
Hadi diyelim bekledim. 3yıl sonra fiyatlar düşecek mi sanıyorsunuz? bu seviye laptop bile belki o zaman 6 7k olur. iPad iyi güzel kullanıyorum ama pc kadar geniş kapsamlı değil ki. Beklersem anca bir sonraki yaz tatilini beklerim. Üniversiteye kadar bekleyecek durumum kalmadı.

Hadi diyelim bekledim. 3yıl sonra fiyatlar düşecek mi sanıyorsunuz? bu seviye laptop bile belki o zaman 6 7k olur. iPad iyi güzel kullanıyorum ama pc kadar geniş kapsamlı değil ki. Beklersem anca bir sonraki yaz tatilini beklerim. Üniversiteye kadar bekleyecek durumum kalmadı.
Beklenmez zaten knk 3 sene hadi 2 3 ay olsa tamam al yani bence

@usper yani ben de farkındayım beklentim az hd grapchicsten çünkü gt730dan bile kötü yani.

Beklenmez zaten knk 3 sene hadi 2 3 ay olsa tamam al yani bence
şimdi eğer alamazsam bir sonraki sene yaz tatilinde alacağım ki mecbur galiba 1 yıl yaklaşık daha bekleyeceğim. Çok yüksek ihtimal o zaman alacağım.

Şuanda ben en azından pc olacağına şükredeceğim aldıktan sonra.

şimdi eğer alamazsam bir sonraki sene yaz tatilinde alacağım ki mecbur galiba 1 yıl yaklaşık daha bekleyeceğim. Çok yüksek ihtimal o zaman alacağım.
Hayırlısı olsun bakalım alınca heber ver ha :)

Geri