bundan değil knk argb olucak bu attığın led rgb![]()
Led Animasyonlu Tak Çalıştır Kumandalı Trafolu Rgb Şerit Işık Aydınlatma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Led Animasyonlu Tak Çalıştır Kumandalı Trafolu Rgb Şerit Işık Aydınlatma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam bu argb değil hatta sanırsam 5050 bile değil.![]()
Led Animasyonlu Tak Çalıştır Kumandalı Trafolu Rgb Şerit Işık Aydınlatma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Led Animasyonlu Tak Çalıştır Kumandalı Trafolu Rgb Şerit Işık Aydınlatma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Teknobiyotik güvenli midir ? ilk defa duyuyorum .Biraz zam yedi ama yine de iş görür diyebilirim,. Ayrıca aynı ürünü ben de kullanıyorum, bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
![]()
Dark 40cm 3pin ARGB Adreslenebilir Led Şerit - Dişi Erkek Uzatma Bağlantılı (DKCFLED03) - RGB - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Ultra Bright A-RGB LED Şerit (40cm) Göz Kamaştıran A-RGB Renkler ile Efsanevi Renk Şelalesi! Bakmaya Doyamayacağınız: Dark Ultra Bright A-RGB LED Şerit ! Kasasında renk şelalesinden bir parça isteyenlerin aradığı ürün Dark Ultra Bright ARGB Led Şerit, 40 cm'lik uzunluğuna tam 20 adet...www.teknobiyotik.com
Güvenlidir.Teknobiyotik güvenli midir ? ilk defa duyuyorum .
Türkiye içinde bütçeye uygun bulamadım ama aliexpresten buna bakılabilir, 50cm 100cm gibi seçenekleri de var.peki daha uzunu var mı 40 az gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlışlıkla yazdım
çok teşekkürler hocam dark ledden alacağım bir sorum olursa özelden yazarım size iyi akşamlarTürkiye içinde bütçeye uygun bulamadım ama aliexpresten buna bakılabilir, 50cm 100cm gibi seçenekleri de var.