haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
Hormonlar cinsel yönelimi etkiler mi?
Cinsel yönelimi etkileyen hormonlar zaten.Hormonlar cinsel yönelimi etkiler mi?
Bruh moment diye buna derim
Ablam ile tartışmam sonucu bu konuyu açtım ve benim düşüncem direkt etkilediği yönünde ablamın düşüncesi ise kıllı gayler var bence etkilemiyor yönündeydi.Cinsel yönelimi etkileyen hormonlar zaten.
kıllı gay ne alak xdAblam ile tartışmam sonucu bu konuyu açtım ve benim düşüncem direkt etkilediği yönünde ablamın düşüncesi ise kıllı gayler var bence etkilemiyor yönündeydi.![]()
Kıllı gayler mi slzmanskswnskwlsnwksmwsbAblam ile tartışmam sonucu bu konuyu açtım ve benim düşüncem direkt etkilediği yönünde ablamın düşüncesi ise kıllı gayler var bence etkilemiyor yönündeydi.![]()
Erkeksi kastettiğim şey.Kıllı gayler mi slzmanskswnskwlsnwksmwsb
Ya dostum iki türlü bu olayı yaşayanlar var. Birisi doğustan gelen hormon bozukluğu. Yani sonradan hormonları değişiyor falan işte karşı cinsiyete geçiyor. Birde karşı cinse özenenler var. İşte bunlar hormon bozukluğundan değil. Belki dediğin bu kişilerdir.
alsaydı , sormazdı heralde.biyoloji girişte mi alamadın
Hormonlar çoğu insanda farklıdır. Hızlı kilo alan da hızlı kilo veren de hastadır o zaman. Kafatası örümcek ağı ile dolmuş.Evet bu yüzden eşcinsellik hastalık sayılabilir