Bianchi Aspid 24 Ne kadar sağlamdır ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar öncelikle selam,aktif olarak bianchi aspid 24 model bisiklet kullanıyorum,atlamaktan falan korkum yok 60 santimlik kaldırım falan var her gün dershaneye giderken ordan atlıyorum ön kaldırıyorum falan,bazen önü sert indirdiğim oluyor lastikler biraz yıpranık yakın zamanda yenisini alıcam.Çantada yedek şambrel pompa falan var patlarsa diye yakın zamanda alyan seti + yama seti + yedek lastikte alıcam.Ne kadar sağlamdır ben bu hareketleri yaparsam çok büyük zarar gelir mi bilgisi olan varsa sevinirim.

Dikkatli olman lazım bu haraketleri yaparken. Ben eski bisikletimde böyle ufak tefek haraketleri yapıyordum. Ancak jant ve göbekler pek kaliteli olmadığı için yere düşünce ön amortisör dibine kadar girmişti ve bisiklet yere düşünce oluşan kuvvetin tamamı kollarıma iletilmişti. Sonuç olarak bileklerim 1 hafta ağrımıştı. Altında bi specialized downhill falan yoksa kaldırımdan atlama merdiven inme gibi haraketlerden daha fazlasını yapmaya çalışma. Olan bisiklete veya sana olur.
(@TahaJel in konusuna yazdığım mesajdan alıntıdır)

Dikkatli olman lazım bu haraketleri yaparken. Ben eski bisikletimde böyle ufak tefek haraketleri yapıyordum. Ancak jant ve göbekler pek kaliteli olmadığı için yere düşünce ön amortisör dibine kadar girmişti ve bisiklet yere düşünce oluşan kuvvetin tamamı kollarıma iletilmişti. Sonuç olarak bileklerim 1 hafta ağrımıştı. Altında bi specialized downhill falan yoksa kaldırımdan atlama merdiven inme gibi haraketlerden daha fazlasını yapmaya çalışma. Olan bisiklete veya sana olur.
(@TahaJel in konusuna yazdığım mesajdan alıntıdır)
Downhill bisikleti yok normal bir 24 jant dağ bisikleti zaten yakında mosso wildfire 26 geçmeyi düşünüyorum,işte 60 santimlik kaldırım falan var bi kere 70'lik yerden atlamayı denedim yere inince ön taraftan (sanırım amortisör)'den ses çıktı bidaha atlamadım ordan.Bide tek teker falan yapıyorum,geçtiğim yol biraz bozuk tümsek falan var ordan gidonu kaldırıp hani cross motorcular atlar ya arka tekeri sağa sola atar öyle atlıyorum ama sağa sola atmıyorum tekeri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mert Özkaya sizi bisiklet konularına etiketlemişler ama bilginiz var mı bilmiyorum varsa sevinirim:peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,021
Üyeler
188,868
Son üye
lemvox
Geri