GaMaSTAR
80+
- Reaksiyon skoru
- 324
ağlamasın savaç açıp rdr 2 yi ücretsiz yapsın bak steam nasıl çöküyosteam ağlıyordur![]()
ağlamasın savaç açıp rdr 2 yi ücretsiz yapsın bak steam nasıl çöküyosteam ağlıyordur![]()
ben gayet rahat aldım 2dk önce.alabilsek alcaz da oyuna tıklayınca 404 veiyor nası halletcez onu bilmiyorum
Rockstar'ın 2013'de çıkardığı GTA5, 7 sene sonra ücretsiz oldu. RDR2 de 2018'de çıktığına göre eğer GTA5'i baz alırsak beleş olması için 2025'i beklemeliyiz.RDR2 Olursa beleş steam o zaman ayvayı yer@Yasin Çelik
o hiç belli olmaz. Epic Games şuanda Steam ile savaştığı kesin ve biryerden öldürücü bir darbe vuracaktır. Her hafta 1 oyun demek gerçekten Steam için büyük kayıp. Sonuçta gerçekten yüksek meblalı oyunları bedavaya sınırısız olarak vermek iyi bir stratejidir. Steam hiç yapmadı böle bişey. o yapsaydı o da ona hücum etselerRockstar'ın 2013'de çıkardığı GTA5 7 sene sonra üxretsiz oldu. RDR2 de 2018'de çıktığına göre eğer GTA5'i baz alırsak beleş olması için 2025'i beklemeliyiz.
Biri Premium edition.borderlans 2 oyunmu veriyo bu dlcsi fln mı 2 tane şey geldi kütüphaneye
reis borderlands 2 handsome edition borderlands 2 ve birçok dlcsini içeriyor diğeri pre sequel yazan borderlandsın başka bir oyunuborderlans 2 oyunmu veriyo bu dlcsi fln mı 2 tane şey geldi kütüphaneye
Öyle deme steam de lego verdi.o hiç belli olmaz. Epic Games şuanda Steam ile savaştığı kesin ve biryerden öldürücü bir darbe vuracaktır. Her hafta 1 oyun demek gerçekten Steam için büyük kayıp. Sonuçta gerçekten yüksek meblalı oyunları bedavaya sınırısız olarak vermek iyi bir stratejidir. Steam hiç yapmadı böle bişey. o yapsaydı o da ona hücum etseler