evet kullandım biraz önce idm ile aynı mantık sadece video indirmek için kısayol yok urlyi kopyalayıp uygulamadan indirmek gerekiyor.peki aynı mı çalışıyo
bende onu sormuştumevet kullandım biraz önce idm ile aynı mantık sadece video indirmek için kısayol yok urlyi kopyalayıp uygulamadan indirmek gerekiyor.
Arayüz kötü bence de ama ücretsiz olmasından kaynaklı diye düşünüyorum crack indirmektense bunu kullanmayı tercih ederim.Çok Kullanışsız Bence IDM'nin yanına Yaklaşamaz.
neyi sormuştun peki?bende onu sormuştum![]()
onuArayüz kötü bence de ama ücretsiz olmasından kaynaklı diye düşünüyorum crack indirmektense bunu kullanmayı tercih ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neyi sormuştun peki?
Kullanıyorum, bir sorununu görmedim. IDM ücretli diye hiç kullanmadım belki o daha iyidir ama bu da işimi görüyor.Internet Download Manager ücretli olduğundan ve crackle de uğraşmak istemediğimden internette Free Download Manager diye bir alternatifini buldum. Kullanılır mı sizce?
Ben kullanıyorum. Gayet güzel. Gıcık ufak 1-2 nokta var ama kafaya takmaya gerek yok.Internet Download Manager ücretli olduğundan ve crackle de uğraşmak istemediğimden internette Free Download Manager diye bir alternatifini buldum. Kullanılır mı sizce?