- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 31,876
Osram kullanıyorum. Beyaz ışığı odayı aydınlatmak için diğer renkler biraz sönük.Aynı şekilde düşünüyorum Amazon da Osram'ın var iyi midir ?
Osram kullanıyorum. Beyaz ışığı odayı aydınlatmak için diğer renkler biraz sönük.Aynı şekilde düşünüyorum Amazon da Osram'ın var iyi midir ?
Anakartın girişi varsa anakarta bağl da odada nasıl priz olmaz o mütehatin taaHocam priz yok odada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıldır ?
![]()
Led Ampul Fiyatları ve Çeşitleri
Led Ampul fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Led Ampul sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.www.koctas.com.tr
2 tane priz var tekini şarj aleti, vantilatör vs. takılıyor diğerine zaten PC bağlı.Anakartın girişi varsa anakarta bağl da odada nasıl priz olmaz o mütehatin taa
Rgb şeriti güzel bir yre döşe daha mutlu eder bence
Led al bence. Hoş duruyor
2 tane priz var tekini şarj aleti, vantilatör vs. takılıyor diğerine zaten PC bağlı.
Ayrıca annem kablo görünce etrafta rahatsız oluyor.
Ben gece lambası olarakta kullanmak istiyorum loş bir ışıkta yatağa yatıp müzik dinlemek istiyorum mesela.
Anakartımda RGB yok.Anakartın girişi varsa anakarta bağl da odada nasıl priz olmaz o mütehatin taa
Rgb şeriti güzel bir yre döşe daha mutlu eder bence
Benim led USB üzerinden çalışıyor. O tarz alabilirsiniz.2 tane priz var tekini şarj aleti, vantilatör vs. takılıyor diğerine zaten PC bağlı.
Ben gece lambası olarakta kullanmak istiyorum loş bir ışıkta yatağa yatıp müzik dinlemek istiyorum mesela.
Anakartımda RGB yok.
Üçlü, brşli priz falan al diyeceğimde anladığım kadarıyla sen ampule ısınmışsın arada çok fark yok kötü ya da iyi farketmez ampülü seviyosan al geç2 tane priz var tekini şarj aleti, vantilatör vs. takılıyor diğerine zaten PC bağlı.
Anakartımda RGB yok.
Hocam bana fark etmez ama o prizlerde hep masraf, kablo kalabalığı vs. vs.Üçlü, brşli priz falan al diyeceğimde anladığım kadarıyla sen ampule ısınmışsın arada çok fark yok kötü ya da iyi farketmez ampülü seviyosan al geç
Knk bilgisayarda USB yok boşta.
Bilgisayara tak![]()
İşte buna bruh derim.Hocam bana fark etmez ama o prizlerde hep masraf, kablo kalabalığı vs. vs.
Knk bilgisayarda USB yok boşta.![]()
Sana USB çoklayıcı hediye edesim geldi.dHocam bana fark etmez ama o prizlerde hep masraf, kablo kalabalığı vs. vs.
Knk bilgisayarda USB yok boşta.![]()
Aynen olay USB değil zaten fazlalık, kalabalık.Sana USB çoklayıcı hediye edesim geldi.d
Ampül al geç o zaman ya sıkışmaya gerek yok bence. İşinin görür
Mantıklı fakat kaliteli bir şey al bence, bütçeden kısma. Sonra pişman oluyor insan, yenisini de almıyorsun bozulmadanAynen olay USB değil zaten fazlalık, kalabalık.
Ampülü takıyorsun duruyor kumandayla kontrol ediyorsun ne bir kablo var ne bir dert.