Size Bu Saç Stilini Tavsiye Ederim O Zaman Jöle Yada Sprey Gerek Kalmaz.bende olmacam zaten alnım sivilce dolmuş saçımı dağıtıp gizliyorum aga
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam saçlarım dimdik uzuyor çok efsane duruyor saçlarım sert olduğu için bağlayamam
h-hocam orta okulda biraz sıkıntı olmazmı bu tipSize Bu Saç Stilini Tavsiye Ederim O Zaman Jöle Yada Sprey Gerek Kalmaz.
Alıntıyı görüntüle
1 numara sarmaz hocam direk jiletle alacaksınBende artık bunalmıştım 1 numaraya vurdum pişmanlık filan yok şimdlik rahatım hastaneden de randevu aldım cildiyeye ama eylülde fazla uzamaz umarım ama sıkıntı yok şapka kullan rahatla
QWQWWQWQWWQWQWSize Bu Saç Stilini Tavsiye Ederim O Zaman Jöle Yada Sprey Gerek Kalmaz.
Alıntıyı görüntüle
Yok ya iyi şimdilik yanlar 1 üst 2 orayıda 1 yapacaktım ama kötü olurdu yapmadım1 numara sarmaz hocam direk jiletle alacaksın
şuan 1/2 ise tam jiletle almanın vaktiYok ya iyi şimdilik yanlar 1 üst 2 orayıda 1 yapacaktım ama kötü olurdu yapmadım
Yook asla jiletle hayatta almam zaten amcalarım kel birisi saç ektirdi babamda kel değil ama biraz var saçı bende ya öyle olacam ya kel o yüzden şimdlik hayatı ilerletiyom sadeceşuan 1/2 ise tam jiletle almanın vakti
hocam jilet kelliği engellerYook asla jiletle hayatta almam zaten amcalarım kel birisi saç ektirdi babamda kel değil ama biraz var saçı bende ya öyle olacam ya kel o yüzden şimdlik hayatı ilerletiyom sadece