Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
3 e de vurmazsın alıştıra alıştıra gitseydin bari
Tavuk götü iyidir ustam. Ora olmasa nasıl sucuklu yumurta yiyecek insanlar?U-Usta
Tavuk götü iyidir ustam. Ora olmasa nasıl sucuklu yumurta yiyecek insanlar?
Hocam o kadar güzel anlattın ama ben hiç sevmiyorum bu kısa saçı ya beni o tirtık yokmu o tirtık beni bitirdi ya mis gibi kardeşim tüy olmak varken saçım ince olmak varken niye tırtıklı olur ya bu saç ?kardeş ben hiç kısa saç kestirmedim taki askere gidene kadar. Askerde berber arkadaş bir kısa saç modeli yaptı arkadaşların hepsi acayip beğendi. Dedim bari kısa takılayım o günden beridir uzattırmam fazla. 3 numara yanlarda inceden kalına 0 numara tamamdır. Kısa saç uğraştırmaz abi banyo yaparsın kurutmakla meşgul olmazsın. Uzun saç gibi gözüne gelip rahatsız etmez kulağını enseni yakmaz. Kafan rahat olur rüzgarı hissedersin. Saç taramayla fönle uğraşmazsın. Denize girdin gözüne saç geliyor derdiyle uğraşmazsın
Reklam gibi oldu biraz
Kestirme Aga Bağla Saçları Benim Saçlarım Omzuma Geliyor Nerdeyse Nerdeyse Değil Baya Geliyor.aga ben traş olunca hayat kadını oğluna benziyorum ama saçlar uzadı napmalıyım
bende olmacam zaten alnım sivilce dolmuş saçımı dağıtıp gizliyorum agaOlma ben okul olmasa olmam
hocam saçlarım dimdik uzuyor çok efsane duruyor saçlarım sert olduğu için bağlayamamKestirme Aga Bağla Saçları Benim Saçlarım Omzuma Geliyor Nerdeyse.