Neler Yeni

Traş Olduktan Sonra Gelen O His

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
kardeş ben hiç kısa saç kestirmedim taki askere gidene kadar. Askerde berber arkadaş bir kısa saç modeli yaptı arkadaşların hepsi acayip beğendi. Dedim bari kısa takılayım o günden beridir uzattırmam fazla. 3 numara yanlarda inceden kalına 0 numara tamamdır. Kısa saç uğraştırmaz abi banyo yaparsın kurutmakla meşgul olmazsın. Uzun saç gibi gözüne gelip rahatsız etmez kulağını enseni yakmaz. Kafan rahat olur rüzgarı hissedersin. Saç taramayla fönle uğraşmazsın. Denize girdin gözüne saç geliyor derdiyle uğraşmazsın :D
Reklam gibi oldu biraz :D

faustiN

80+
kardeş ben hiç kısa saç kestirmedim taki askere gidene kadar. Askerde berber arkadaş bir kısa saç modeli yaptı arkadaşların hepsi acayip beğendi. Dedim bari kısa takılayım o günden beridir uzattırmam fazla. 3 numara yanlarda inceden kalına 0 numara tamamdır. Kısa saç uğraştırmaz abi banyo yaparsın kurutmakla meşgul olmazsın. Uzun saç gibi gözüne gelip rahatsız etmez kulağını enseni yakmaz. Kafan rahat olur rüzgarı hissedersin. Saç taramayla fönle uğraşmazsın. Denize girdin gözüne saç geliyor derdiyle uğraşmazsın :D
Reklam gibi oldu biraz :D
Hocam o kadar güzel anlattın ama ben hiç sevmiyorum bu kısa saçı ya beni o tirtık yokmu o tirtık beni bitirdi ya mis gibi kardeşim tüy olmak varken saçım ince olmak varken niye tırtıklı olur ya bu saç ?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sakalları Kesmeyin Yapmayın Bunu Kendinize.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Yakıştı yakıştı :D

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum