"Fanboy" - Yeni Bölüm (küfürlü)

Yalnız izledikçe adama hak vermeye başlayan bir ben olmam. Şu cümleye düştüm;

"i3-9100f R5 1600'den daha ucuz ve daha iyi oyun performansı veriyor. Render yapacak adam gitsin AMD alsın abi yha."

Bu arada R5 1600AF'nin rakibi İ5-9400F olabilir ancak. Çünkü intel tarafındaki bu iki işlemci de çarpan kilidi kapalı işlemciler. AMD'ler OC ile duman ediyor.

"i3-9100f R5 1600'den daha ucuz ve daha iyi oyun performansı veriyor. Render yapacak adam gitsin AMD alsın abi yha."

Bu arada R5 1600AF'nin rakibi İ5-9400F olabilir ancak. Çünkü bu iki işlemcide çarpan kilidi kapalı işlemciler. AMD'ler OC ile duman ediyor.
9400f nin de çarpan kilidi kapalı 9600k ya gitmek gerek onun yerine 3600x alır fana da para vermezsin.

Bu arada R5 1600AF'nin rakibi İ5-9400F olabilir ancak. Çünkü bu iki işlemcide çarpan kilidi kapalı işlemciler. AMD'ler OC ile duman ediyor.
AMD: Bizi alanlar niye alıyor bilmiyoruz aslında İntel bizden daha iyi Şafak abinizi dinleyin pis cahiller

millet videoyu daha izlemedim dünkü videonun etkisinden daha kurtulamadım bu daha mı beter yoksa? 😟😟😟😟😔😞😣😖😖😫😫😫😫🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒😷😷😷😷😷💀💀💀💀💀💀👻👻👻👻👻👻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,916
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri