mszeyrek
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,665
Videoyu çeken izlemeden sövmüş.Yorumlara biraz baktım da sjdjakdksjdhhs soruyu değiştirerek sorayım. İzlemeden sövsem haksız sayılır mıyım?
Videoyu çeken izlemeden sövmüş.Yorumlara biraz baktım da sjdjakdksjdhhs soruyu değiştirerek sorayım. İzlemeden sövsem haksız sayılır mıyım?
Para verip bakkaldan ekmek bile aldırmam afedersiniz, gider tost ekmeği falan getirip savunur bide uğraşamam.
Bence bu adama İntel bunları zorla söyletiyor açıklamada kendide onu anlatmaya çalışmışarkadaşlar KHDEJKULGADWGADALXKLADHALAŞ adam açıklamayafanboy kelimesini yaşatmak adına hazırlanmış bir içeriktir yazmış
![]()
Bence bu adama İntel bunları zorla söyletiyor açıklamada kendide onu anlatmaya çalışmış
millet yorumlara abi pc alacaktım sağol yazmış KLWANDKJDPDAŞSNAHKLHAKDADPŞA
Bende şu fanboy düştü sandım sesi geldide9.43'de kardeşim yataktan düştü sandım.
20 yaşındayım son başbakanı gördüm, darbe girişimi gördüm, çeşitli felaketler gördüm, deprem gördüm, salgın gördüm, ekonomik krizi gördüm doların 8 TL olduğunu da gördüm ama hayatımda bu kadar ***** bir insanı da gördüm ya ölsem de gam yemem heralde. 1080 i besliyomuş He vay be Allah analı babalı büyütsün.i3 9100f 1080 besliyomuş beyler. i5 9400F 2080 besler o zaman![]()