Samsung 870 Evo 1TB SSD sahte mi?

Buradan belli olmuyor büyük ihtimalle üstünde oynanmış. Bazı veriler değiştirilmemiş silme sayısına bakılırsa daha önce bir kaç defa da işlem yapılmış.

20 defa bilgisayarı aç kapa yapmış olamazsınız herhalde?
Yaptım ya, dün biraz uğraştım, sıkıntıya girdim

Biraz detaylı inceleyince fake olma ihtimali yüksek olduğu anlaşılıyor.

1- Firmware uyuşmuyor.
2- Normalden fazla SMART değerleri var.
3- Daha önce 2 defa formatlanmış.

Biraz detaylı inceleyince fake olma ihtimali yüksek olduğu anlaşılıyor.

1- Firmware uyuşmuyor.
2- Normalden fazla SMART değerleri var.
3- Daha önce 2 defa formatlanmış.
2 defa formstlandığını nereden anladınız

Ve sahte olsa nr olur ji

Pekala, dolandırıldık lağn demek istiyorum. İade konusunda hepsiburada ile konuştum, inceleme falan dediler tahmini kaç güne dönerler bilmiyorum ama. Sanırım artık hepsiburada ile alışveriş yapmayı birkaç defa düşünmem gerekecek. Biraz da şans işi ama olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizi çok yormak istemiyorum ama bu rehberi uygulayarak gerekli dökümünü burada paylaşama şansınız var mı?
Biraz bekleteceğim, yapacağım ama

Pekala, dolandırıldık lağn demek istiyorum. İade konusunda hepsiburada ile konuştum, inceleme falan dediler tahmini kaç güne dönerler bilmiyorum ama. Sanırım artık hepsiburada ile alışveriş yapmayı birkaç defa düşünmem gerekecek. Biraz da şans işi ama olsun

Biraz bekleteceğim, yapacağım ama
Hemen damga vurmamak lazım ama siz iade edin. Bende daha derin araştırma yapıp milleti bilgilendireceğim. Teşekkür ederim.

cmd'ye girip dir f:
veya dir c:
birinden biri çalışmayacaktır büyük ihtimalle. Ssd'nin seri numarasına bakarmısın? tahminimce orjinal olmayan ssd'ye samsungun seri numarasını yazmaya çalışmışlar

cmd'ye girip dir f:
veya dir c:
birinden biri çalışmayacaktır büyük ihtimalle. Ssd'nin seri numarasına bakarmısın? tahminimce orjinal olmayan ssd'ye samsungun seri numarasını yazmaya çalışmışlar
Zaten fake firmware var.

Zaten fake firmware var.
Ben de değiştirmişler mi yoksa sadece isim olarak mı yani sadece dış görünüş olarak mı yoksa içine entegre etmişler midir maksadında yapmasını söyledim

Binlerce liralık SSD'nin bile sahtesi mi var? :kizginpeepo:

Bu siz misiniz?

Son düzenleme:

Bu siz misiniz?
Aynı kişi değiller.

Ben de değiştirmişler mi yoksa sadece isim olarak mı yani sadece dış görünüş olarak mı yoksa içine entegre etmişler midir maksadında yapmasını söyledim
Senin yolda benim attığım yolda da onu anlayacağız.

Bu siz misiniz?
Hayır burada bahsi geçen kişi ben değilim ama üzüldüm bu kişiye de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,375
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66