Konuyu ayrıntılı anlatır mısınAsus ex a320m anakartta donmalar yaşanıyor ve anakart kırmızı ışık yanıp söndürüyor bunu nasıl çözebilirim
Bilgisayar durup dururken donuyor keşke anlık donsa 20 sn donuyor donmaya başladı mı bunu en çok bilgisayar ilk açıldığında oluyor donduğu an kasayı kendime çektim kasa camlı oldugundan fanları görebiliyorum işlemcinin fanlarını vs. Bir şey dikkatimi çekti anakart o an da kırmızı ışık yanıp söndürüyorKonuyu ayrıntılı anlatır mısın
Bios sifirlamayi dene bilgisayarın gücünü tamamen kes kasayı aç ekran kartının olduğu bölümde bir pil olacak onu çıkar 1-2Dk bekle sonra geri tak PC aç sorun düzelmezse belirtBilgisayar durup dururken donuyor keşke anlık donsa 20 sn donuyor donmaya başladı mı bunu en çok bilgisayar ilk açıldığında oluyor donduğu an kasayı kendime çektim kasa camlı oldugundan fanları görebiliyorum işlemcinin fanlarını vs. Bir şey dikkatimi çekti anakart o an da kırmızı ışık yanıp söndürüyor
aygıt yöneticisinde ünlem işareti var mı?Bilgisayar durup dururken donuyor keşke anlık donsa 20 sn donuyor donmaya başladı mı bunu en çok bilgisayar ilk açıldığında oluyor donduğu an kasayı kendime çektim kasa camlı oldugundan fanları görebiliyorum işlemcinin fanlarını vs. Bir şey dikkatimi çekti anakart o an da kırmızı ışık yanıp söndürüyor
Bazı anakartlarda arıza ışığının ne olduğu yazıyor diye biliyorum. O yüzden sormuştum. Sistem bileşenlerini sormadım.Monitör 60 hz kasa yeni kasa içindekiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç bakmadım
görev demişim pardon, aygıt yöneticisini açıp bir sorun var mı diye bakabilir misin?Monitör 60 hz kasa yeni kasa içindekiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç bakmadım