Frisby PSU Güvenilir mi?

Luivys

80+
Reaksiyon skoru
59
Selam dostlar alacağım sistemde frisby kasa var ve psu su kasa içine dahil değiştirme imkanım yok ancak psu sundan endişeliyim 80plus ancak ovp opp scp ocp uvp ve otp gibi sertifikaları varmıdır bu psunun acaba kasa modeli frisby fc 8935g

C4

Selam dostlar alacağım sistemde frisby kasa var ve PSU su kasa içine dahil değiştirme imkanım yok ancak PSU sundan endişeliyim 80plus ancak ovp opp scp ocp uvp ve otp gibi sertifikaları varmıdır bu psunun acaba kasa modeli frisby fc 8935g
Endişeli olmakta çok haklısın.C4

Hiç kullanmadım, tecrübem yok ama markaya gıcık olduğum doğrudur. Ben olsam Frisby kasa ve PSU tercih etmezdim.

Frisby has been planted.
Bipbipbipbibibibibibibibibp
Puuuuufffff
Terrorists win.

beyler xigmatek sirocon III nasıldır acaba sertifikaları varmıdır bahsettiğim

Selam dostlar alacağım sistemde frisby kasa var ve PSU su kasa içine dahil değiştirme imkanım yok ancak PSU sundan endişeliyim 80plus ancak ovp opp scp ocp uvp ve otp gibi sertifikaları varmıdır bu psunun acaba kasa modeli frisby fc 8935g
Değil dostum FSP ve Sharkoon öneririm.

Düzeltme : değiştirme imkanım yok kısmını atlamışım @KaanCK sağolsun gördüm şimdi :)

valla dostum herkes C4 vesayre demiş be 5 yıldır patlamasını bekliyorum hala bişe yok :D

Geri