Selam dostlar alacağım sistemde frisby kasa var ve psu su kasa içine dahil değiştirme imkanım yok ancak psu sundan endişeliyim 80plus ancak ovp opp scp ocp uvp ve otp gibi sertifikaları varmıdır bu psunun acaba kasa modeli frisby fc 8935g
Endişeli olmakta çok haklısın.C4Selam dostlar alacağım sistemde frisby kasa var ve PSU su kasa içine dahil değiştirme imkanım yok ancak PSU sundan endişeliyim 80plus ancak ovp opp scp ocp uvp ve otp gibi sertifikaları varmıdır bu psunun acaba kasa modeli frisby fc 8935g
Kaliteli. Ama bir dahakine konu açarsan iyi olurbeyler xigmatek sirocon III nasıldır acaba sertifikaları varmıdır bahsettiğim
Değil dostum FSP ve Sharkoon öneririm.Selam dostlar alacağım sistemde frisby kasa var ve PSU su kasa içine dahil değiştirme imkanım yok ancak PSU sundan endişeliyim 80plus ancak ovp opp scp ocp uvp ve otp gibi sertifikaları varmıdır bu psunun acaba kasa modeli frisby fc 8935g
nasıl yani hocam yeniyimdeKaliteli. Ama bir dahakine konu açarsan iyi olur![]()
valla dostum herkes C4 vesayre demiş be 5 yıldır patlamasını bekliyorum hala bişe yokSelam dostlar alacağım sistemde frisby kasa var ve PSU su kasa içine dahil değiştirme imkanım yok ancak PSU sundan endişeliyim 80plus ancak ovp opp scp ocp uvp ve otp gibi sertifikaları varmıdır bu psunun acaba kasa modeli frisby fc 8935g