Minecraft eski texturepack'imi bulmam için yardım eder misiniz?

LokmanBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,059
2019-11-22_19.45.33.png

Arkadaşlar texturepack bu bulabilir miyiz 2019 yılında kullanıyordum araştırdım ama bir türlü bulamadım yardımcı olur musunuz?

kardesim ne yaptimda banlaniyom ben sadece fikrimi belirttim ozgur bi yerdeyiz
Açtığın konulardan troll yada kafanın yerinde olmadığı belli oluyor eğer ciddiysen burda bu tür konular açma teknoloji formu buradı banene sen deliysen piskopatsan

Ben güzel olup olduğunu sormadım zaten texturepack ismini biliyorsan yazabilirsin zevkler ve renkler tartışılmaz
illede bu textureyi tutturmasan onercektim baska guzel bitane ondan öyle dedim yanlis anlama ama bunun ismini bilmiyom

illede bu textureyi tutturmasan onercektim baska guzel bitane ondan öyle dedim yanlis anlama ama bunun ismini bilmiyom

önerilere açığımdır sıkıntı yok ama yazdıklarını 2 kere düşünsen iyi olur başka birilerini rahatsız edebilirsin :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

128x blue pvp veya uhc texture pack diye arastir

Bakıyorum'da bulamıyorum

kardesim hakaret ediyosun ama ayib ediyon
Yoo adam gayet haklı deliysen psikopatsan bize ne korku filmi izleyip izleyip buraya boş konu açıyosun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoo adam gayet haklı deliysen psikopatsan bize ne korku filmi izleyip izleyip buraya boş konu açıyosun
Hiç kıgın atma adam doğruları tükürmüş

Arkadaşlar texturepack bulmama yardımcı olur musunuz benim için önemli çok aradım ama bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri