dark aquarius rgb mesh olan. baska vida göremedimKasanın arka kapağı derken? Kasanın marka modeli nedir?
O kasayı çok bilmiyorum. Yan arka kapağın vidasından 1 tane mi var?dark aquarius RGB mesh olan. baska vida göremedim
2 tane vardıO kasayı çok bilmiyorum. Yan arka kapağın vidasından 1 tane mi var?
2 tanesini çıkar, kapağı kendine çek. Kapak çıkar sonra da HDD kafesine takarsın HDD'yi.2 tane vardı
dostum müthişsin ben kendime cekmemişim itmeye calısmısım sabahtandr2 tanesini çıkar, kapağı kendine çek. Kapak çıkar sonra da HDD kafesine takarsın HDD'yi.
Merhaba , Kasanın Sol Kapağını Açıp Power Supply'in Arkasında Bulunan HDD Ray Sitemine Montaj Yapabilirsin.arkadaslar yardımcı olurmusunuz beceremedım kasaya harddiski takmaya. videoları da izledım ama ben kasanın arka kapagını sökemedm
Olur böyle şeylerdostum müthişsin ben kendime cekmemişim itmeye calısmısım sabahtandr
Merhaba , Kasanın Sol Kapağını Açıp Power Supply'in Arkasında Bulunan HDD Ray Sitemine Montaj Yapabilirsin.
İşaretlediğim Bölmede Kızak Olması Lazım...Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
actım şimdi nasıl yapcam kızagı bulamadım
sagda dikdörtgebn seklınde birsey var o ne oluyor. ssd ye benzıyorİşaretlediğim Bölmede Kızak Olması Lazım...
sagda dikdörtgebn seklınde birsey var o ne oluyor. SSD ye benzıyor