İphone 11 için sarj aleti

Reaksiyon skoru
6
Bugün itibariyle iphone 11 aldım kırılmaz cam kılıf vs herşeyi tam ancak aksesuarsız kutu oldugundan sarj aletı almam gerekiyor kutu içeriğinden usb-c kablo çıkıyor ve bu kablo sadece hızlı sarj aletleriyle uyumlu ve aklımdaki sorun hızlı sarj aletleri telefonun bataryasını erken bıtırmesi sizce ne yapmam gerekir alabileceğim sarj aletlerini link olarak atarsanız çok memnun kalırım kalite olması önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün itibariyle iphone 11 aldım kırılmaz cam kılıf vs herşeyi tam ancak aksesuarsız kutu oldugundan sarj aletı almam gerekiyor kutu içeriğinden usb-c kablo çıkıyor ve bu kablo sadece hızlı sarj aletleriyle uyumlu ve aklımdaki sorun hızlı sarj aletleri telefonun bataryasını erken bıtırmesi sizce ne yapmam gerekir alabileceğim sarj aletlerini link olarak atarsanız çok memnun kalırım kalite olması önemli.
bataryadan kastım pil sağlığı şimdiden teşekkürler :)

apple dışındaki adaptörler orijinale göre çok hızlı pil sağlığını düşürüyor orijinal dışında tercih etmeyin derim

Apple ve spigen kullandım fakat yukarıda önerilen model değil daha eski modeldi Apple ürününü öneririm. Batarya sağlığı konusunda 11 serisi hızlı şarjda daha fazla sağlıktan ödün veriyor.

50 tl önemli değil ancak orjinal hızlı sarj alsam normal 5w a göre pil sağlığını daha hızlı mı düşürür

apple dışındaki adaptörler orijinale göre çok hızlı pil sağlığını düşürüyor orijinal dışında tercih etmeyin derim
teşekkür ederim

50 TL önemli değil ancak orjinal hızlı sarj alsam normal 5w a göre pil sağlığını daha hızlı mı düşürür

teşekkür ederim
pil sağlığı için kesinlikle apple kullanmalısın

Apple ve spigen kullandım fakat yukarıda önerilen model değil daha eski modeldi Apple ürününü öneririm. Batarya sağlığı konusunda 11 serisi hızlı şarjda daha fazla sağlıktan ödün veriyor.
apple alacağım ancak acaba 5w a göre daha hızlı mı pil sağlığımı düşürür

pil sağlığı için kesinlikle apple kullanmalısın
20 w apple 5w aplle ikiside orjinal aplle ürünü 20 w olanı kullanmam pil sağlığını 5w a göre daha hızlı mu düşürür sorum bu hocam aklımda kalan

düşürür ama 20w kullandığında pil sağlığı %80 e düşürünce 5w %81 e düşürür o kadar az fark var

20 w apple 5w aplle ikiside orjinal aplle ürünü 20 w olanı kullanmam pil sağlığını 5w a göre daha hızlı mu düşürür sorum bu hocam aklımda kalan
Orijinal olmayan adaptöre göre yavaş fakat 5w'a göre çok az daha hızlı gider ama aradaki ufak farka değer 5w ağır çekimde şarj ediyor :D

Geçen hafta 20W orijinal apple şarj aletini 184 TL'ye aldım

Arkadaşımla aynı anda İphone 11 aldık kasım ayında.
O 20W şarj aleti aldı orjinal ben ise 30w Spigen aldım.
Onun pil sağlığı %94
Benim ki %90

Geçen hafta 20W orijinal apple şarj aletini 184 TL'ye aldım
link atar mısın hocam apple sitesi şuan bakımda nerden alabilirim orjinal olarak

Arkadaşımla aynı anda İphone 11 aldık kasım ayında.
O 20W şarj aleti aldı orjinal ben ise 30w Spigen aldım.
Onun pil sağlığı %94
Benim ki %90
18w kadar destekliyor 11 ler diye biliyorum sonrası gereksiz oluyor hocam cevabınız için teşekkür ederim orjinal alıcağım.

link atar mısın hocam apple sitesi şuan bakımda nerden alabilirim orjinal olarak

18w kadar destekliyor 11 ler diye biliyorum sonrası gereksiz oluyor hocam cevabınız için teşekkür ederim orjinal alıcağım.
Aynen biliyorum ama her zaman Spigen kullandığım için almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,648
Üyeler
188,140
Son üye
efeariz
Geri