Yardım Oyun ve Okul İçin Alacağım Laptop

Bu ürünü almayı düşünüyorum baya da indirimde. Özellikleri nasıldır sizce? Darboğaz yaşar mıyım sorun olur mu?
Alınmaz yanlış hatırlamıyorsam bütçeye biraz daha eklersen rtx 3050 alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz yanlış hatırlamıyorsam bütçeye biraz daha eklersen rtx 3050 alabilirsin

1650 TI'ın performansı 3050den daha iyi. RTX ile bir işim yok.

Hangi oyunları oynayacaksın
Genel olarak valo cs gibi oyunlar oynarım. Ara sıra forza gta vs.

1650 TI'ın performansı 3050den daha iyi. RTX ile bir işim yok.

Genel olarak valo cs gibi oyunlar oynarım. Ara sıra forza gta vs.
Hayır kesinlikle iyi değil yer yer bazı oyunlarda rtx 3050 40 fps fark atıyor min 10 fps fark atıyor gtx 1650 ti ya

3050li laptop alabilmek için kaç TL fark koymak gerek?
Bu fiyat aralığında da bulunabiliyo ama rami vs. daha düşük oluyo. Ben 3050 istemiyorum o yüzden bu laptop çok dengeli geldi. Sadece darboğaz yaşar mıyım onu merak ediyorum.

Bu fiyat aralığında da bulunabiliyo ama rami vs. daha düşük oluyo. Ben 3050 istemiyorum o yüzden bu laptop çok dengeli geldi. Sadece darboğaz yaşar mıyım onu merak ediyorum.
yaşamazsın

Hayır kesinlikle iyi değil yer yer bazı oyunlarda rtx 3050 40 fps fark atıyor min 10 fps fark atıyor gtx 1650 ti ya
Adamın farkla FPSle performansla çok fazla işi yokki adam oyun oynayacağım ders yapacağım derdinde o zaman neden 3050 alsın ki?

Ram olarak düşük sadece ama 200 tl farklahem daha güçlü işlemci hem daha iyi ekran kartlı bir pc alıyorsun yinede senin kararın ama o pc o fiyata kesinlikle alınmaz

Adamın farkla FPSle performansla çok fazla işi yokki adam oyun oynayacağım ders yapacağım derdinde o zaman neden 3050 alsın ki?
İleriye dönük?

3050li laptop alabilmek için kaç TL fark koymak gerek?
200 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,763
Üyeler
187,390
Son üye
SamuraiChavo
Geri