İşimi görücek uzun ömürlü bir Laptop önerisi ?

Alikose01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar, Bana uzun ömürlü bir laptop önerisi yapabilirmisiniz, laptop tan beklentilerimi altta belirttim.
Beklentilerim: Şarjı uzun gitsin, yıllar sonra bile fazla yavaşlamasını istemiyorum, çok fazla oyun oynayan biri değilim en fazla Valorant, Cs:Go oynarım sadece bunları karşılasa yeterlidir.
Şuana kadar kafama yatan 2 model var onlarda Macbook Air yada Macbook Pro M1 işlemcili olanlardan ancak sizinde önerlerinizi duymak isterim.
Bütçe: 10 - 20.000TL arası.

Merhaba arkadaşlar, Bana uzun ömürlü bir laptop önerisi yapabilirmisiniz, laptop tan beklentilerimi altta belirttim.
Beklentilerim: Şarjı uzun gitsin, yıllar sonra bile fazla yavaşlamasını istemiyorum, çok fazla oyun oynayan biri değilim en fazla Valorant, Cs:Go oynarım sadece bunları karşılasa yeterlidir.
Şuana kadar kafama yatan 2 model var onlarda Macbook Air yada Macbook Pro M1 işlemcili olanlardan ancak sizinde önerlerinizi duymak isterim.
Bütçe: 10 - 20.000TL arası.
macbook pro m1 16 gb ram alırsan 5-6 yıl farketmezsin 2. el olduğunu ( kasadaki kusurlar hariç ) mükkemel ötesi bir ekranı var . oyunlarda pek eğlenmezsşn ama onun dışında mükemmel bir cihaz. 16-512 alırsan cebine 2k paran kalır

Hocam oyun için macbook alınır mı??

Hocam oyun için macbook alınır mı??
çok oyun oynayan biri değilim, günde 1saat cs bile atsam bana yeterli, m1 işlemci bana fazla fazla yeticektir diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Macbook oyunlarda memnun etmez.
Şarjı çabuk bitiyor mu acaba ?

Hocam içindekilere bakarsanız biter.
Bence Macbook alın ve geforce now kullanın. Emin olun oyuncu bilgisayarı pişmanlıktır.
nE

Bana kalırsa masaüstü daha mantıklı.

Yok artık :D

Para vermek sorun değilse mantıklı. Bedava versiyonunda dakikalarca sıra gelmesini bekliyorsun değmiyor.
Hocam şarj süresi açısından çok kanser ediyor. O yüzden diyorum. Arkadaş için de o önemli.

nE

Bana kalırsa masaüstü daha mantıklı.
Arkadaş laptop istemiş ?

Hocam şarj süresi açısından çok kanser ediyor. O yüzden diyorum. Arkadaş için de o önemli.

Arkadaş laptop istemiş ?
Arkadaşın laptop istediğini biliyorum senin cümlene karşılık verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,556
Üyeler
192,748
Son üye
arasfly06.