Artık sipariş veriyorum (monster)

Enesm06

80+
Reaksiyon skoru
179
Yaklaşik 2 aydır bunumu alsam şunumu alsam diye arastırip arastirip dururken indiriminde gelmesiyle 3050ti monster modelini almaya karar verdim. Uzun süredir monster kullanıp sorun yaşamayan var mı hiç? Yada kac kere servise göndermek zorubda kaldınız

Yaklaşik 2 aydır bunumu alsam şunumu alsam diye arastırip arastirip dururken indiriminde gelmesiyle 3050ti monster modelini almaya karar verdim. Uzun süredir monster kullanıp sorun yaşamayan var mı hiç? Yada kac kere servise göndermek zorubda kaldınız
ben değil fakat arkadaşım kullanıyor oda yeni aldı tupar t7 modelinden birisini aldı fakat hangisi bilemiyorum uzun süredir kullanıyor halen çok memnun bir sıkıntısı yok

Bunu böyle bırakayım ben.

arkadaşıma almıştım 4 senedir kullanıyor memnun sıkıntı yaşamadı daha.

1 yıldır 1660Tİ modelini kullanmaktayım servislik bir durum olmadı.

ben değil fakat arkadaşım kullanıyor oda yeni aldı tupar t7 modelinden birisini aldı fakat hangisi bilemiyorum uzun süredir kullanıyor halen çok memnun bir sıkıntısı yok

arkadaşıma almıştım 4 senedir kullanıyor memnun sıkıntı yaşamadı daha.
Teknoloji şans işi demekki sorunsuz kullananda var ama hep sagda solda ölu piksel ve ısık sızması sorunuyla daha ilk günden geri iade eden olunca tedirgin olmustum

Hayırlı olsun şimdiden. Almaya kararlıysanız 1 haftada karar verin. Uzun sürece yayarsanız bir türlü alamıyorsunuz. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.
@Techno08 sen bir bak yine de 😀

Hayırlı olsun şimdiden. Almaya kararlıysanız 1 haftada karar verin. Uzun sürece yayarsanız bir türlü alamıyorsunuz. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.
@Techno08 sen bir bak yine de 😀
Tesekkür ederim sizin yoksa daha iyileride sizin olsun. Dogru söyluyorsub o yuzden 2 aydir alamadık birsey😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,526
Üyeler
192,741
Son üye
akra4142
Geri