Peki bu kumara girmez mi şans oyunları mı bunlar? yoksa ödül gibi mi?Zup, Hentai, Oik gibi ucuz oyunları alıp, Idle Master indirip bu oyunları otomatik olarak oynamasını sağlayarak koleksiyon kartı düşürüp satarak kar elde ediyorsun. Bunu devam ettiriyorsun böyle, 20-30 TL bakiye birikince güzel bir oyun alıyorsun. Ayriyeten ücretsiz olup kart düşen bu iki oyunuda koyayım:
The Descendant
Grimm
Kart dan kar etmek diye bir şey yok.Zup, Hentai, Oik gibi ucuz oyunları alıp, Idle Master indirip bu oyunları otomatik olarak oynamasını sağlayarak koleksiyon kartı düşürüp satarak kar elde ediyorsun. Bunu devam ettiriyorsun böyle, 20-30 TL bakiye birikince güzel bir oyun alıyorsun. Ayriyeten ücretsiz olup kart düşen bu iki oyunuda koyayım:
The Descendant
Grimm
Peki bu harama girmez mi şans oyunları mı bunlar? yoksa ödül gibi mi?
Tamam teşekkürler anladımAlıntıyı görüntüle
Yok hocam alakası yok. Oyunu oynayarak koleksiyon kartı düşürebiliyorsunuz. İdle master senin yerine bu oyunu oynayıp bu kartı sana daha hızlı bir şekilde düşürüyor sende onları ister satıyorsun istersen de işleyip level kasıyorsun falan filan.. İdle Master'ı biraz araştırırsanız anlarsınız mantığını
Bakiye kazanma anlamında söyledim.Kart dan kar etmek diye bir şey yok.
20-30 lira nasıl birikecek onu diyorum yani kartlar zaten oyunun fiyatını çok nadir geçiyor.Bakiye kazanma anlamında söyledim.
Şu an bıraktığım için fiyatları bilmiyorum, ama eskiden yaparak çok para kazandım ben.20-30 lira nasıl birikecek onu diyorum yani kartlar zaten oyunun fiyatını çok nadir geçiyor.
Tamam haber edeyim şimdi yok öyle bişey.Şu an bıraktığım için fiyatları bilmiyorum, ama eskiden yaparak çok para kazandım ben.
HentaiNe alabilrim bu parayla?