🔥İndirim Dominos Pizza 20TL İndirim.

Samet38

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Herkese merhaba. Dominos pizza mobil uygulaması üzerinden hesap açıp ilk siparişleriniz de 20tl indirim uygulanıyor. 20TL'yi geçmesi yeterli ancak min. sipariş tutarını geçmeniz gerekli. Burada min. sipariş tutarı 12tl ve 33tl yemek söyledim 13tl ödüyeceğim. Değerlendirmek isteyen kişiler kullanabilir.

Not: Mobil uygulama da sağ üst tarafta üç nokta var oraya tıklayıp ye-kazan sekmesine gelip sadakat programına üye olmanız gerekmektedir.
Ekran Görüntüsü (10)_LI.jpg

Son düzenleme:
Teşekkürler. Hesaba baktımda 5 senede fiyatı 2 kat artmış :(

1635159372211.png

1635159330830.png

Herkese merhaba. Dominos pizza mobil uygulaması üzerinden hesap açıp ilk siparişleriniz de 20tl indirim uygulanıyor. 20TL'yi geçmesi yeterli ancak min. sipariş tutarını geçmeniz gerekli. Burada min. sipariş tutarı 12tl ve 33tl yemek söyledim 13tl ödüyeceğim. Değerlendirmek isteyen kişiler kullanabilir. Alıntıyı görüntüle
Adamsın la karnımiz doyacak sonunda

Herkese merhaba. Dominos pizza mobil uygulaması üzerinden hesap açıp ilk siparişleriniz de 20tl indirim uygulanıyor. 20TL'yi geçmesi yeterli ancak min. sipariş tutarını geçmeniz gerekli. Burada min. sipariş tutarı 12tl ve 33tl yemek söyledim 13tl ödüyeceğim. Değerlendirmek isteyen kişiler kullanabilir. Alıntıyı görüntüle
Online ödeme şart mı yoksa nakitte oluyor mu?

Dürümler 20-26 lira arası. Bedava dürüm alabiliyorsunuz.
Evet, ben tavuk topları sipariş ettim ancak çok hoşuma gitmedi yiyemedim fazla. Normal de güzel oluyor farklı yerlerde ancak burada güzel olmamış içinde çok tavuk yok gibi.

hocam 20 tl ındırımı goremedım de nerede tam olarak 23 tl ye durum söylıyım dedım sepette de 23 tl gozukuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,042
Üyeler
185,214
Son üye
nikkirem
Geri