İtopyaya iletişime geç, eğer sadece camı geri gönder derlerse yolla, yok kasayı komple iade et derlerse boşver benceOturuyor gözükmüyorda psu cover ın arkasına düşüyor. Lakin sorunlu olması canımı sıktı.
İtopyaya iletişime geç, eğer sadece camı geri gönder derlerse yolla, yok kasayı komple iade et derlerse boşver benceOturuyor gözükmüyorda psu cover ın arkasına düşüyor. Lakin sorunlu olması canımı sıktı.
Kasa geniş mi reis, yoksa mini atx mi. Hava akışı nasılİtopyaya iletişime geç, eğer sadece camı geri gönder derlerse yolla, yok kasayı komple iade et derlerse boşver bence
Haahahahahah hocam keşke arkadaşınızdan flan rica etseydiniz flash için zaten çok kısa sürede kuruluyor.Neyse iyi yönden bakalım flash sahibi oldunuz ahhahaahahÜrün win 10 yüklü geliyormuş win 11 yüklemek için gidip flash aldım 40tl ye hüüüğğğğ
Bilmiyorum ama USB takmak için elimi yüzümü kasanın arkasına götürdüm serinledim.Kasa geniş mi reis, yoksa mini atx mi. Hava akışı nasıl
Dark n5 e göre daha küçük olduğuna eminimKasa geniş mi reis, yoksa mini atx mi. Hava akışı nasıl
Test etme imkanı bulursan, ısınıyor mu bilgilendirirsen sevinirim. Merak ediyorum ciddenBilmiyorum ama USB takmak için elimi yüzümü kasanın arkasına götürdüm serinledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dark n5 e göre daha küçük olduğuna eminim
Kesinlikle ederim ama neye göre edeceğimi bilmiyorum. Stres testi ve oyun içi test yapacağım. Fanlar beni rahatsız ettiği için silent modda yaparım.Test etme imkanı bulursan, ısınıyor mu bilgilendirirsen sevinirim. Merak ediyorum cidden
W11 kurdun muKesinlikle ederim ama neye göre edeceğimi bilmiyorum. Stres testi ve oyun içi test yapacağım. Fanlar beni rahatsız ettiği için silent modda yaparım.
Boş alan 465gb
Niye gerek kalmadı anlamadım. Win 10 mu devam edeceksinWindows 11 kurmak için açtım Bi baktım win 10 kurulu
Win 11 kurmak için flash aldım gerek kalmadı - 40₺
Benim sistemim de geldi. Kasa ATX ve baya geniş. Anakart da ufak bir model olduğu için kasanın yarısından fazlası boş gibi duruyorKasa geniş mi reis, yoksa mini atx mi. Hava akışı nasıl
Vaay içim rahatladı dostum, teşekkür ederimBenim sistemim de geldi. Kasa ATX ve baya geniş. Anakart da ufak bir model olduğu için kasanın yarısından fazlası boş gibi duruyor
Hava akışı da denediğim kadarıyla Mesh diye herkesin övdüğü ve bizzat denediğim birkaç kasadan iyi. Ön kapağın arka yan tarafı komple delikli kasanın, oradan rahatlıkla hava çekiyor gözlemlediğim kadarıyla.
Yakından Bi foto atma imkanın var mı kasanın içiniBenim sistemim de geldi. Kasa ATX ve baya geniş. Anakart da ufak bir model olduğu için kasanın yarısından fazlası boş gibi duruyor
Hava akışı da denediğim kadarıyla Mesh diye herkesin övdüğü ve bizzat denediğim birkaç kasadan iyi. Ön kapağın arka yan tarafı komple delikli kasanın, oradan rahatlıkla hava çekiyor gözlemlediğim kadarıyla.