5300 tl altı TV önerisi

dangal

80+
Reaksiyon skoru
30
arkadaşlar max 5300 tl ye kadar çıkabilirim.TV bakıyorum ama bu konuda hiç fikrim yok.Ekran boyutu 132-139-148 cm aralığında olan bir TV ne alabilirim ? Arkadaşlarım a101 e gelen toshiba televizyonu söyledi ama pek emin olamadım kafam karışık.Yardımcı olursanız sevinirim

50 inç ve üzeri istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu boyutta bu bütçede Samsung, LG, Sony, Philips 4K TV bulmak çok zor. O yüzden daha alt segment markalara bakmak gerekiyor. Ben de A101'lere gelen Toshiba'ları takip etmenizi öneriyorum. Montajı Vestel fabrikasında yapılıyor, 3 yıl garantili, garantisine her şehirde bulunan Vestel servisleri bakıyor. Avrupa'ya da ithal edilen ürünler olduğu için kalite olarak Vestel'lerden bir tık yüksek oluyor. Sunny-Atmaca Elektronik grubu veya diğer az bilinen markalardan bence daha iyi. Aklınızda olan bir model varsa linkini atın, direkt model üzerinden yorumlayayım.

50 inç ve üzeri istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu boyutta bu bütçede Samsung, LG, Sony, Philips 4K TV bulmak çok zor. O yüzden daha alt segment markalara bakmak gerekiyor. Ben de A101'lere gelen Toshiba'ları takip etmenizi öneriyorum. Montajı Vestel fabrikasında yapılıyor, 3 yıl garantili, garantisine her şehirde bulunan Vestel servisleri bakıyor. Avrupa'ya da ithal edilen ürünler olduğu için kalite olarak Vestel'lerden bir tık yüksek oluyor. Sunny-Atmaca Elektronik grubu veya diğer az bilinen markalardan bence daha iyi. Aklınızda olan bir model varsa linkini atın, direkt model üzerinden yorumlayayım.
Benim şuanki televizyonum da toshiba.Ama alanlar eski toshiba kalitesi yok bunları vestel üretiyor demişler.Panda panel kullandığı için beğenmeyen de olmuş.A101 e gelen model bu 4999 tl den geliyor.A101 e gelenlerin normal üretimlerden daha dandik olduğunu söyleyende var :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu önerebilirim fakat daha bilgili arkadaşlardan öneri almada fayda var https://www.akakce.com/televizyon/e...li-smart-led-televizyon-fiyati,735052608.html
hocam 109 ekran yazıyor.Küçük kalıyor bana :/

Benim şuanki televizyonum da toshiba.Ama alanlar eski toshiba kalitesi yok bunları vestel üretiyor demişler.Panda panel kullandığı için beğenmeyen de olmuş.A101 e gelen model bu 4999 TL den geliyor.A101 e gelenlerin normal üretimlerden daha dandik olduğunu söyleyende var :/
Biz de Panda panelli bir Toshiba TV kullanıyoruz (50UA2063DT). Şahsen ben en azından şimdilik gayet memnunum, panel görüntüsü kaliteli. 45 derece yan açılardan bakınca birçok VA panelde olduğu gibi solma yapıyor, odada konumlandıracağınız yere göre panel seçmeniz gerek. Karşıdan izleyecekseniz sıkıntı olmaz.

İlk cümlemde dediğim gibi alabiliyorsanız her zaman Samsung, Sony, LG, Philips bu işi pirleridir. Ama bütçe kısıtlıysa yapacak bir şey yok, fiyatlar malum.

Biz de Panda panelli bir Toshiba TV kullanıyoruz (50UA2063DT). Şahsen ben en azından şimdilik gayet memnunum, panel görüntüsü kaliteli. 45 derece yan açılardan bakınca birçok VA panelde olduğu gibi solma yapıyor, odada konumlandıracağınız yere göre panel seçmeniz gerek. Karşıdan izleyecekseniz sıkıntı olmaz.

İlk cümlemde dediğim gibi alabiliyorsanız her zaman Samsung, Sony, LG, Philips bu işi pirleridir. Ama bütçe kısıtlıysa yapacak bir şey yok, fiyatlar malum.
Anladım üst markalar çok pahalı o kadar para vermek istemiyorum açıkçası :/ Bir de böyle bir TV var bu nasıl ?

Anladım üst markalar çok pahalı o kadar para vermek istemiyorum açıkçası :/ Bir de böyle bir TV var bu nasıl ?
Bunda MB230 anakart var. Ben araştırırken vebalı gibi kaçıyordu herkes :D Hareketli sahnelerde bulanıklaşma/piksellenme yapıyormuş ve genel olarak ekran görüntü kalitesi düşük modellermiş U9500'ler. Bir de bu Android TV değil. Netflix, Youtube, Twitch, S Sport+ izleyecekseniz Android TV almanızı öneririm, çok pratiklik sağlıyor.

Bende bunu öneririm 1 yıldır kullanıyoruz sorun varsa sorabilirsin @dangal

izleme açısı normalde 90 derece ama L koltuk olduğu için max 30 derece olur diye düşünüyorum.O da misafir gelirse :giggle:

Bende bunu öneririm 1 yıldır kullanıyoruz sorun varsa sorabilirsin @dangal
regal hiç görmedim nasıl bir marka ?

Bunda MB230 anakart var. Ben araştırırken vebalı gibi kaçıyordu herkes :D Hareketli sahnelerde bulanıklaşma/piksellenme yapıyormuş ve genel olarak ekran görüntü kalitesi düşük modellermiş U9500'ler. Bir de bu Android TV değil. Netflix, Youtube, Twitch, S Sport+ izleyecekseniz Android TV almanızı öneririm, çok pratiklik sağlıyor.
Toshiba attığım model daha mı iyi bundan :giggle:

izleme açısı normalde 90 derece ama L koltuk olduğu için max 30 derece olur diye düşünüyorum.O da misafir gelirse :giggle:

regal hiç görmedim nasıl bir marka ?

Toshiba attığım model daha mı iyi bundan :giggle:
A101'e gelecek olan model 58UA2063DT olabilir mi hocam? Broşürde o görünüyor.
Regal hakkında bilgim yok. Onu da Vestel üretiyor ama anakartı nedir paneli nedir sorunu var mıdır hiç bilmiyorum, karşılaştırma yapamıyorum o yüzden

Regal hakkında bilgim yok. Onu da Vestel üretiyor ama anakartı nedir paneli nedir sorunu var mıdır hiç bilmiyorum, karşılaştırma yapamıyorum o yüzden
yanlış model mi atmışım ? Kusura bakmayın model numaralarını karıştırmışım

evet o modelmiş

yanlış model mi atmışım ? Kusura bakmayın model numaralarını karıştırmışım

evet o modelmiş
Tamam hocam bizdekiyle boyut dışında çok benzer modeller. MB170 Android anakart bulunuyor. Panda veya Chot VA panel çıkıyor artık şansınıza, ikisi de benzer kalite standardında diyebiliriz. 4K 60 hz, 1900 hz SMR değeri var. 4K videoları takılmadan oynatıyor. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz modelle alakalı

Geri