Liberal Kenobi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 866
Kopya vermek çekmek değil vermek kul hakkımıdr?
İkisi de kul hakkıdır ayrıca yaklaşık 18 milyon 85 bin 953 öğrencinin hakkına girmiş oluyorsun.Kopya vermek çekmek değil vermek kul hakkımıdr?
ama ben kendi rızamla veriyorumİkisi de kul hakkıdır ayrıca yaklaşık 18 milyon 85 bin 953 öğrencinin hakkına girmiş oluyorsun.
18 milyon küsür öğrencinin tamamına veriyorsan günah değil.ama ben kendi rızamla veriyorum
bana vermedi18 milyon küsür öğrencinin tamamına veriyorsan günah değil.
Herkes kul hakkı derse bidaha çekmicekmisinKopya vermek çekmek değil vermek kul hakkımıdr?
bence degil onlar da kopya cekseymis baneKopya vermek çekmek değil vermek kul hakkımıdr?
Bu zekada ki bir insanın forumda olması üzücü.bence degil onlar da kopya cekseymis bane
olm bu düşünce tarzındaki bi insanın verdiği kopya ne kadar doğru olurbence degil onlar da kopya cekseymis bane
Bu zekada ki bir insanın forumda olması üzücü.
Valla ben o adamın düşünce tarzını 1-2 hafta önce anlamıştım.olm bu düşünce tarzındaki bi insanın verdiği kopya ne kadar doğru olur
Evet, kul hakkı. Eşek gibi çalışan kişi de kopya çeken kişi de aynı notu alıyor. Sence adaletli mi ?Kopya vermek çekmek değil vermek kul hakkımıdr?
Ben çalıştım sınavdayım diyelimki, arkadaşım benden kopya istiyor ve Kendi Rızamla veriyorum bu kul hakkımı?Valla ben o adamın düşünce tarzını 1-2 hafta önce anlamıştım.
Alıntıyı görüntüle
Sizde engelleyin. Umarım forumdan bir an önce gider.
Post automatically merged:
Evet, kul hakkı. Eşek gibi çalışan kişi de kopya çeken kişi de aynı notu alıyor. Sence adaletli mi ?