Ekran kartımda sanırsam sıkıntı var lütfen bakın

theAhm3t

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,301
Arkadaşlar PC yi açıyorum ekrana Asus vs yazıyor sonra sinyal yok diyor ve ekran kapanıyor ve daha dün açılıyordu ne oldu anlamadım ben tozdan kaynaklı sandım iyice temizledim ama yine olmadı ne yapacağım lütfen yardım edin

Arkadaşlar PC yi açıyorum ekrana Asus vs yazıyor sonra sinyal yok diyor ve ekran kapanıyor ve daha dün açılıyordu ne oldu anlamadım ben tozdan kaynaklı sandım iyice temizledim ama yine olmadı ne yapacağım lütfen yardım edin
Sistem özelliklerini tahmin ediyoruz galiba.

Başka kabloyla, Başka ekran kartı çıkışına ve başka monitör girişine bağlamayı dene.

Sistem diski görmüyor olabilir BIOS'u kontrol edin.

Arkadaşın dediğini yapın olmazsa başka bir şeyler düşünürüz.
Olmadi ama sadece ekran kartınin girişini değiştirdim monitörde hdm yerine mi takım çünkü sadece bir tane dp girişi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem diski görmüyor olabilir BIOS'u kontrol edin.
Onu nasıl yapacağım anlayamadım

Olmadi ama sadece ekran kartınin girişini değiştirdim monitörde hdm yerine mi takım çünkü sadece bir tane dp girişi

Sistem açılırken delete tuşuna basıp biosa girin disk gözüküyor mu seçili mi ona bakın

Bios a girmeyi biliyor musun?

Sonunda çözdüm bu sorunu yaşayıp bu yazıyı okuyan birisi varsa ilk pci açın ekrana Sinyal yok yazacak ve klavyedizdeki num tuşuna bakin o yanmıyorsa sıkıntı ramdedir benimki yanmıyordu ramin iki tanesini çıkarıp geri yerine taktım olmadi sonra bir tanesini çıkardım öyle çalıştırdım oldu. ya bütün yolları denedim ama olmadı bu yolu denedim oldu olana kadar ömrümden ömür gitti ins kimsenin başına gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,714
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri