R7 265 İyi Midir? Performansı Nasıldır?

STC1

80+
Reaksiyon skoru
43
RX 460 almayı düşünüyodum fakat 2.el hiç satılmıyo hepsi alınmıştı bende R7 265 gördüm iyi oyun oynatabilir mi?
Oynayacak olduğum oyunlar şunlar: Valorant, CSGO, ETS 2, The Forest, Fortnite, Rocket League, Sims 4, Minecraft, LOL, Forza Horizan 4 ve indirebilrsem GTA serisi. Bu oyunları 30 fps üstü açabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anlık dediklerimize bakamıycam akşam bakabilirim. Kusura bakmayın :/

İşim var.

Son düzenleme:
RX 460 almayı düşünüyodum fakat 2.el hiç satılmıyo hepsi alınmışdı bende R7 265 gördüm iyi oyun oynatabilir mi?
Oynayacak olduğum oyunlar şunlar: Valorant, CSGO, ETS 2, The Forest, Fortnite, Rocket League, Sims 4, Minecraft, LOL, Forza Horizan 4 ve indirebilrsem GTA serisi. Bu oyunları 30 fps üstü açabilir mi?

Şuanlık dediklerimize bakamıycam akşam bakabilirim.Kusura bakmayın :/

İşim var .
750Ti gücünde diye biliyorum. RX 460 dan biraz daha zayıf yani. Ama o seride çok Reballing yapılıyormuş alırken dikkat et Reballing olmasın kartta.

Rebaling ne ben bilmiyorumda.

750Ti gücünde diye biliyorum. RX 460 dan biraz daha dyani. Ama o seride çok Reballing yapılıyormuş alırken dikkat et Reballing olmasın karTT
Tamam rebalingin anlamına bkatım ona dikkat ederimde kartın performasnsı nasıl istediğim oyunları rahat açar mı?.

RX 460 almayı düşünüyodum fakat 2.el hiç satılmıyo hepsi alınmıştı bende R7 265 gördüm iyi oyun oynatabilir mi?

Şu anlık dediklerimize bakamıycam akşam bakabilirim. Kusura bakmayın :/

İşim var.
ben kullanıyordum o kadar iyi değil

Peki 800 TL'ye 2.el nasıl bir kart önerirsiniz

Dediğim oyunları açsın yeter

.

Son düzenleme:
Geri