Sizce Corsair mi? - XPG mi?

Ben olsam Corsair kalitesinden vazgeçmezdim.

İkisindeki çipler farklı mı bilmiyorum ama CORSAIR olanı alırdım çünkü iCUE yazılımı çok iyi. XPG'nin kendi yazılımı var mı, varsa nasıl onu bile bilmiyorum.

fazla fark yok hangisi daha ucuzsa o

Bütcen Yeterse : Corsair Vengeance CMW16GX4M2C3200C16 16GB DDR4 3200 MHz PC Ram

İkisindeki çipler farklı mı bilmiyorum ama Corsair olanı alırdım çünkü iCUE yazılımı çok iyi. XPG'nin kendi yazılımı var mı, varsa nasıl onu bile bilmiyorum.
ekstra yazılıma gerek yok ki her anakartın RGB yazılımlıları ile sorunsuz çalışıyor.

Bence ucuz olanı almalı.

ekstra yazılıma gerek yok ki her anakartın RGB yazılımlıları ile sorunsuz çalışıyor.
Tamam ancak şöyle kendimden örnek vereyim; Elimde Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB modelleri var. AURA SYNC ile her şey uyumlu çalışıyor bunda sorun yok ancak AURA SYNC'te RAM'in farklı kısımlarını aydınlatma yok. Ballistix'in programında (ismi M.O.D.) ise bir sürü ayar var. O yüzden sordum, ayrıca iCUE yazılımı çok hoşuma gittiği için kendim ne yapardım onu söyledim :D.

Tamam ancak şöyle kendimden örnek vereyim; Elimde Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB modelleri var. AURA SYNC ile her şey uyumlu çalışıyor bunda sorun yok ancak AURA SYNC'te RAM'in farklı kısımlarını aydınlatma yok. Ballistix'in programında (ismi M.O.D.) ise bir sürü ayar var. O yüzden sordum, ayrıca iCUE yazılımı çok hoşuma gittiği için kendim ne yapardım onu söyledim :D.
sende haklısın
bende 2 farklı efekt fazla olacak diye 100 tl fark vermek içime sinmez :)

sende haklısın
bende 2 farklı efekt fazla olacak diye 100 TL fark vermek içime sinmez :)
Yok 2 farklı efekt değil sadece. Bende mesela CORSAIR'in K68 RGB modeli var, bir de ASUS anakartım var (iCUE'de ASUS anakart desteği var.) bu ikisini direkt olarak tek tıkla eşitleyebiliyorum. Bir de RAM'in de böyle olduğunu düşün, çok iyi olurdu. Ben böyle diyorum ya benim gibi olmasını isteyen çok var. Burada RGB şeyler çok tercih edilmiyor ama yabancı forumlarda veya Reddit'te takıl görürsün bunları hocam :D.

Yok 2 farklı efekt değil sadece. Bende mesela Corsair'in K68 RGB modeli var, bir de Asus anakartım var (iCUE'de Asus anakart desteği var.) bu ikisini direkt olarak tek tıkla eşitleyebiliyorum. Bir de RAM'in de böyle olduğunu düşün, çok iyi olurdu. Ben böyle diyorum ya benim gibi olmasını isteyen çok var. Burada RGB şeyler çok tercih edilmiyor ama yabancı forumlarda veya Reddit'te takıl görürsün bunları hocam :D.
biliyorum ya takip ediyorum da ışıklı mışıklı şeyler siz gençlere hitap ediyor :) :cautious:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,614
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri