1600AF Sisteme Bileşen Önerisi

Reaksiyon skoru
27
Öncelikle merhaba arkadaşlar burada yeniyim ve ilk konum sizden yardım istiyorum. Bana arkadaşım gtx750ti verecek ve ben kasa toplayacağım ama diğer bilesenlerde ne tercih etmem gerek bilmiyorum aklımda
İşlemci:Ryzen 5 1600 AF
Anakart:Gigabyte B450M S2H
RAM:8 GB 3000 MHz herhangi RAM (ilerde bir tane daha takacağım)
Ekran Kartı:GTX 750 ti (ilerde GTX 1660 ti takacağım)
1-)PSU ve kasa konusunda yardım istiyorum ilerde alacağım parçalara göre kasa ve PSU önerir misiniz
Bütçe olarak ise hem ayrı ayrı hemde bütün olarak 800-900 TL olabilir
2-)Bu parçalar darboğaz yapar mı ve yeterli midir
3-)Eğer bu parça o kadar para etmez yada iyi performans vermez şu daha iyidir dediklerinizi de söyleyebilirsiniz

Ekler

• IMG-20200524-WA0003.webp
    IMG-20200524-WA0003.webp
    25.5 KB · Hit: 61
1:
Güç kaynağı: https://urun.n11.com/guc-kaynagi/fs...E4CcCo9DMMhBjrIAhOBoC1IIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Kasa: https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...Nedgo9v5IJf8pC3x20hoC1V8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

2- Darboğaz yapmaz. Yeterlidir.
3- Sistemi bu şekilde toplayabilirsiniz. Zaten ileride 1660 Tİ takacakmışsınız. Şimdilik GTX 750 Ti idare edecektir.
Peki bu ilerde takacaklı halim için en az kaç watt PSU seçmeliyim bana 600 demişlerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU ve kasa olarak Corsair spec delta
Peki corsairden başka öneriniz var mı arkadaşım kullanıyor ben pek beğenmedim onu full açık olan var mı ve rampage kasalar nasıldır

Peki bu ilerde takacaklı halim için en az kaç watt PSU seçmeliyim bana 600 demişlerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki corsairden başka öneriniz var mı arkadaşım kullanıyor ben pek beğenmedim onu full açık olan var mı ve rampage kasalar nasıldır
Corsair varsa Rampage'yi atın cöpe daha kaliteli Corsair.

Bakıldığı zaman altta üçgene benzer üstte ise küçük açık yerler var soğutma için yeterli midir
Bu kasa ile işlemcisini ve ekran kartını çok ısıtan biri varsa helal olsun ödül verelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,826
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri