Bankayı ara. Bankada sorun olabilirAlıntıyı görüntüle
Monitör satın alıcaktım kart bilgilerini herşeyi girdim işlemi tamamla dedim 3d secure işlemini geçince böyle bir hata veriyor sorun nedir monitör stok biticek acil yardım eder misiniz ?
Birde itopya'yı arayıp sorun derim. Bankada sorun yoksa itopyada sorun olabilirbankayı aradım sisteme hiçbir işlemin yansımadığını söyledi itopya kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi ?
Birde itopya'yı arayıp sorun derim. Bankada sorun yoksa itopyada sorun olabilir
VPN açmışsındır o yüzden yapabilir.Alıntıyı görüntüleçözdüm hocam sorunu hataya bak ip adress fln yazıyo dedim ip adresiyle alakalı bişey olmasın telefondan mobil veriyle denedim olduhatanın saçmalığı trajikomik
Türknet kullanıyorsan IPV6 testleri başladı, ondandır o zaman. Henüz ülkemiz için IPV6 işi çok erken maalesef.yo hayır hem bilgisayardan denedim almayı hem telefondan ikisindede hata vermişti türknet kulllanıyorum türknetle alakalı bir problem sanırsam
Hayırlı olsunAlıntıyı görüntüleçözdüm hocam sorunu hataya bak ip adress fln yazıyo dedim ip adresiyle alakalı bişey olmasın telefondan mobil veriyle denedim olduhatanın saçmalığı trajikomik