Edebiyat Projesini nasıl yapacağım?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Proje konusu aslında basit. Hoca kitap listesi verdi istediğinizi alın ve özetini çıkartın dedi. Ama ben koronaydım ve hocadan 1 hafta süre daha istedim kabul etti ama 3 sıavım daha var haftaya ne yapacağımı şaşırdım üstüne bide;
Mat. ödev + quiz + sınav
Fizik sınavı+ 50 soru performans ödevi
Biyoloji sınavı+performans
İng. ödevi+proje
Teslim tarihleri bu hafta ve 1 Aralık ne yapıcam ben?

Proje konusu aslında basit. Hoca kitap listesi verdi istediğinizi alın ve özetini çıkartın dedi. Ama ben koronaydım ve hocadan 1 hafta süre daha istedim kabul etti ama 3 sıavım daha var haftaya ne yapacağımı şaşırdım üstüne bide;
Mat. ödev + quiz + sınav
Fizik sınavı+ 50 soru performans ödevi
Biyoloji sınavı+performans
İng. ödevi+proje
Teslim tarihleri bu hafta ve 1 Aralık ne yapıcam ben?
Seçtiğin kitabın özetini ezberleyeceksin

Okuma kitabından bahsetmiyormusun kitap 200-300 sayfa ise internetten ya da okuyan birisinden özetini bulacaksın 2-3 sayfa onu ezberleyeceksin
Kitaplar 100-150 sayfa galiba ezberlemek değil yazıcam

daha hoca vermedi
Verildiğinde özelden istediğiniz soruyu sorabilirsiniz; fakat verilmediğine göre henüz teslim tarihi de belli değil yani şu anda ingilizceyi düşünmeye gerek yok.
Bulabilirsen kitabı PDF halinde internetten indirebilirsin, bazıları bulunamayabiliyor; fakat genellikle vardır.
Matematik sınavına çalıştığınızda zaten Quiz'i de geçeceksiniz, konuları aynı olacaktır.
Biyoloji 2 ders, ağırlığı az burada feda edilebilecek olan o :(

Verildiğinde özelden istediğiniz soruyu sorabilirsiniz; fakat verilmediğine göre henüz teslim tarihi de belli değil yani şu anda ingilizceyi düşünmeye gerek yok.
Bulabilirsen kitabı PDF halinde internetten indirebilirsin, bazıları bulunamayabiliyor; fakat genellikle vardır.
Matematik sınavına çalıştığınızda zaten Quiz'i de geçeceksiniz, konuları aynı olacaktır.
Biyoloji 2 ders, ağırlığı az burada feda edilebilecek olan o :(
Yok Farklı konuları da işledik quiz farklı bi konu ama zor değil sınava da iyi çalıştım konular kolay

Yok Farklı konuları da işledik quiz farklı bi konu ama zor değil sınava da iyi çalıştım konular kolay
Konular kolay geliyorsa güzel. Matematik ve İngilizce aradan çıktı.
Edebiyat konusunu @da34 arkadaşımızın dediği gibi uzun özetini okuyup kendi cümlelerinle yeniden yazabilirsin. Cümlelerin diğer özetler ile çok benzer olmaması ve kopya olduğunun belli olmaması için de aşağıya bıraktığım intihal aracından kontrol edersin ve benzer olanlara küçük kelime değişiklikleri ile cümlenin anlamını bozmadan tekrar yazarsın.

Konular kolay geliyorsa güzel. Matematik ve İngilizce aradan çıktı.
Edebiyat konusunu @da34 arkadaşımızın dediği gibi uzun özetini okuyup kendi cümlelerinle yeniden yazabilirsin. Cümlelerin diğer özetler ile çok benzer olmaması ve kopya olduğunun belli olmaması için de aşağıya bıraktığım intihal aracından kontrol edersin ve benzer olanlara küçük kelime değişiklikleri ile cümlenin anlamını bozmadan tekrar yazarsın.
Sağolun Hocam Ama 3 yazılım var matematik belli değil ne zaman olacağı fizik salı biyoloji çarşamba onlara ne ara çalışacağım? Yarın İng. ödevim var

Ödevden sorun olmaz diye düşünüyorum, ben ortaokuldan liseye kadar her yılı 30'dan fazla ödev eksisi ile bitirdim ve hiç "sen ödev yapmıyorsun" sebebiyle performans notunu düşük veren öğretmen görmedim, tehdit eder; fakat icraata geçirmez. Zaten edebiyat öğretmeniniz 1 hafta fazladan verdi, çarşambaya kadar sınavlarınızı halledin ve sonra edebiyata bakın.

35 dakika önce konuyu paylaşmışsın ve hala buradasın. Bu sürede;

50 soruluk fizik performans ödevinin %20sini
biyoloji performans ödevinin %15 ini
ingilizce ödevinin %20 sini
matematik ödevini veya quiz konularının %20 sini yapabilirdin.

Ama sen forumda takılmayı seçtin. Bence yapamamayı biraz da hakediyor gibisin.

Nasıl yapacagın hakkında bilgi verme kısmına geçersek, fizik, biyoloji sınavları için benim hocam, matematik için ise rehber matematik kanallarına bakabilirsin. Ödevlerin için yeterince aklın olduğunu varsayarsak kendin yaparsın zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,427
Üyeler
184,625
Son üye
asertyunun laneti
Geri